Vedete la ELLE New Media AWARDS 2019 (II)

Pentru al patrulea an consecutiv, ELLE a desemnat cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online.

Influencers, vedete, designeri, prieteni și colaboratori ai revistei, muzică bună, ținute de garden party reunite sub dress code-ul #RomanceIsNotDead: iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai așteptate petreceri a sezonului, desfășurată la Clubul Diplomatic.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor opt categorii ELLE Blogging Awards, votați în exclusivitate de public pe site-ul elle.ro.

Gazdele evenimentului au fost Maurice Munteanu și Alina Ceușan. Pe scenă au mai urcat Minelli, artista care a cucerit topurile muzicale din România, care a susținut un scurt recital, și Rengle și Taraful Emil Poke, care au încins atmosfera și i-au provocat la dans pe invitații galei.

Toţi cei prezenți s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacției de a adopta ineditul dress-code „Romance Is Not Dead'. La reușita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Maison Christian Dior, Foreo, Glo, Strongbow și MG Blănuri.

Ne-au fost alături și partenerii noștri: Martini, Evian, Purple Flowers, Baden 11, Music Gear, Clubul Diplomatic, cărora le mulțumim mult pentru sprijin!

Foto: Sorin Cioponea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people