Vanessa Bryant, declarații emoționante la comemorarea lui Kobe Bryant și a fiicei sale

Ieri a avut loc o ceremonie în memoria celebrului sportiv Kobe Bryant și a fiicei acestuia, Gianna, în vârstă de 13 ani, la Staples Center din Los Angeles.

Vanessa Bryant, declarații emoționante la comemorarea lui Kobe Bryant și a fiicei sale

Vanessa Bryant, soția baschetbalistului Kobe Bryant, a făcut declarații cu adevărat emoționante atunci când a urcat pe scenă la ceremonia care a avut loc în Los Angeles în memoria acestuia și a fiicei lor, Gianna.

Vanessa și-a început discursul amintindu-și de cum era fiica ei: „Gianna Bryant avea un suflet uimitor de dulce și de blând. Ea era mereu grijulie. Era una dintre cele mai bune prietene ale mele. Kobe întotdeauna îmi spunea că era la fel ca mine, a avut personalitatea și sarcasmul meu, dar în interior era extrem de iubitoare.”

Având lacrimi în ochi, Vanessa și-a continuat discursul: „Nu o vom mai vedea pe Gianna mergând la liceu alături de sora ei mai mare, Natalia. Nu vom avea șansa de a o învăța să conducă o mașină. Nu îi voi mai putea spune cât de minunat arată în ziua nunții. Nu voi mai avea niciodată ocazia de a-mi vedea fiica dansând alături de tatăl ei.. sau având copii. Îmi este dor de tine, de voi toți, în fiecare zi”, a mai spus Vanessa.

„Nu l-am considerat pe Kobe o celebritate sau un baschetbalist incredibil. El a fost soțul meu și un tată minunat pentru cei patru copii. Nu-mi dau seama cum de am meritat un om care m-a iubit sau m-a dorit atât de mult precum Kobe.”

Vanessa și-a mai amintit și de momentele petrecute alături de soțul ei și fiicele lor: „Ne-am iubit unul pe celălalt cu toată ființa noastră. El întotdeauna le spunea fetelor cât de frumoase și inteligente sunt. Le-a învățat cum să fie curajoase. Ei erau amuzanți, fericiți și iubeau viața. Dumnezeu a știut că nu pot rămâne unul fără celălalt. De aceea i-a luat pe amândoi.”

Mai multe celebrități au susținut momente artistice în cadrul acestei ceremonii, printre care Beyoncé, Alicia Keys și Christina Aguilera.

Kobe Bryant și fiica sa și-au pierdut viața într-un accident de elicopter pe data de 26 ianuarie, în Calabasas, California. Conform mai multor surse din anchetă, principalul motiv al producerii accidentului a fost reprezentat de condițiile meteorologice necorespunzătoare normelor minime de zbor.

Citește și:
Vanessa Bryant, soția lui Kobe Bryant, vorbește pentru prima dată despre tragedia în care și-a pierdut soțul și fiica

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people