Unde va avea loc nunta lui Sophie Turner cu Joe Jonas

Sophie Turner și Joe Jonas urmează să se căsătorească pentru a doua oară, de data asta fiind vorba despre o ceremonie mai spectaculoasă.

Unde va avea loc nunta lui Sophie Turner cu Joe Jonas

Sophie Turner și Joe Jonas urmează să se căsătorească weekend-ul acesta în Franța, iar nunta ar trebui să aibă loc într-un castel de lux, ce poate fi închiriat de oricine.

Cuplul a ajuns săptămâna aceasta în Franța alătiri de întreaga familie, ei fiind văzuți ajungând la Le Château de Tourreau, în sudul Franței, fanii fiind convinși că aici va avea loc cea de-a două nuntă, Sophie și Joe căsătorindu-se în Las Vegas, după Premiile Billboard.


Castelul este situat în Sarrians, având o livadă, o grădină cu legume, un teren de basketball, unul de tenis, având și numeroase fântâni. A fost contruit în 1612 și are numeroase camere, nouă apartamente la etajul trei și alte trei apartamente (de lux).

Se pare că acest castel poate fi închiriat de oricine și costă 4,774 de dolari pe noapte, pentru nouă dormitoare. Cu toate acestea, există un preț special dacă este închiriat pentru o nuntă, prețul fiind comunicat doar la cerere. Se pare că proprietatea a fost închiriată până pe 20 iulie, iar platforma prin care s-ar fi făcut această rezervare nu a comentat această informație.

Având în vedere câte camere are acest castel, este foarte posibil ca invitații să fie găzduiți aici, Nick Jonas alături de Priyanka Chopra, precum și Kevin și Danielle Jonas au fost văzuți pe proprietate.

Abia așteptăm să vedem primele imagini de la nunta celor doi!

Citește și:
Priyanka Chopra dezvăluie detalii de la nunta lui Joe Jonas cu Sophie Turner

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people