Un video cu Jennifer Lopez dansând alături de mama ei a devenit viral și motivul este bine justificat

Jennifer Lopez este o dansatoare extraordinară și acest lucru este universal cunoscut. Însă cine s-ar fi așteptat ca și mama ei să se priceapă la fel de bine la dans?

Un video cu Jennifer Lopez dansând alături de mama ei a devenit viral și motivul este bine justificat

Fanii lui Jennifer Lopez care au fost prezenți la unul dintre cele mai recente concerte susținute de artistă au avut parte de un moment inedit. Cântăreața a ținut să o invite pe scenă pe mama ei, Guadalupe Lopez, care a împlinit în acea zi 74 de ani.

Lopez a postat clipul și pe Instagram și o arată la început pe mama ei dansând în backstage, dar ulterior artista a invitat-o pe scenă și a urmat un moment plin de energie în care cele două au dansat și cântat piesa Hold It Don’t Drop It, la unison.

Clipul postat pe Instagram este însoțit și de un text emoționant: „Oamenii mă întreabă de unde am energia, determinarea, mișcările de dans… acum știți.. Guadalupe.. mama mea… de când îmi pot aduce aminte am văzut-o dansând și râzând. Ea este definiția a ce înseamnă să fii tânără și nemuritoare la orice vârstă.. iubește muzica și filmele și istoria și musical-urile și a crezut în dragostea adevărată.. și mi-a transmit toate acestea.. și îi sunt recunoscătoare. Tu m-ai făcut ceea ce sunt azi.. azi, mamă, ai împlinit 74 de ani. Frumoasă ca întotdeauna, mai în formă decât oricând și dansând ca o adolescentă.. îți mulțumesc pentru că mă iubești așa cum o faci, pentru tot, pentru că ești tu, nu sunt cuvinte suficient, te voi iubi întotdeauna; La mulți ani, forță a naturii… #thelupinator”.

 

View this post on Instagram

 

People ask me where I get my energy from, my drive, my dance moves lol…well now you know…Guadalupe… my mommy… for as long back as I can remember, I can see her dancing, laughing and lighting up every room she was in. she is the definition of youthful and timeless at every age… she loved music and movies and history and musicals and believed in true love… and she put all of that into me… and I am all the better for it. You made me who I am today… youre 74 today Mommy, Beautiful as ever, alive as ever and still dancing like a teenager…thank you for loving me the way you do, for everything, for being you, there arent enough words, I love you forever ♥️ Happy Birthday you force of nature… #thelupinator

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Citește și:
Versace dă în judecată Fashion Nova din cauza rochiei purtate de Jennifer Lopez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people