Un nou divorț surprinzător în familia regală

Se pare că după decizia luată de Meghan Markle și Prințul Harry, suprizele nu se opresc pentru Regina Elisabeta a II-a.

Un nou divorț surprinzător în familia regală

La începutul lunii ianuarie, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale, iar decizia lor a deschis calea unor noi schimbări în familia regală.

Astfel, se pare că Regina Elisabeta a II-a are cu siguranță un an plin de surprize, deoarece un nou membru al familiei regale a anunțat că va divorța.

Nepotul Majestății Sale, David Linley, a anunțat că divorțează de soția sa, Serena, după 25 de căsătorie. Această veste vine la aproape o săptămână după ce Peter Philips, un alt nepot al Reginei, a anunțat că se separă de soția sa, Autumn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Royal Family FANPAGE🇬🇧 (@britishxfamily) on


Un purtător de cuvânt al cuplului regal a transmis o declarație anunțând în mod oficial divorțul. „Contele și Contesa de Snowdon au stabilit în mod amiabil că mariajul lor s-a încheiat și aleg să divorțeze. Ei cer presei să respecte intimitatea lor și a familiei lor.”

David, Conte de Snowdon, este fiul Prințesei Margaret si al fotografului Anthony Armstrong-Jones. Cei doi au avut o relație complicată, amândoi având numeroase aventuri în timpul căsătoriei.

Contele deține o pretigioasă companie de mobilă si împreună cu soția sa au împreună doi copii, Charles Armstrong-Jones si Margarita Armstrong-Jones.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry, văzuți pentru prima dată împreună în public după Megxit

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people