Un moment cu Melania Trump de la ceremonia de investire a lui Donald Trump ajunge viral

Nu exista nici o indoiala cu privire la faptul ca ceremonia de investire a lui Donald Trump a fost in centrul atentiei acum cateva zile. Nimic, nici cel mai mic detaliu ce tinea de ceremonie sau de participanti, nu a ramas necomentat de-a fir a par.

Un moment cu Melania Trump de la ceremonia de investire a lui Donald Trump ajunge viral

Acum, un moment cu Melania Trump de la ceremonia de investire a sotului sau in functia de Presedinte al Statelor Unite a devenit viral pe internet.

Si desi ceremonia de investire a lui Donald Trump a produs atat de multe meme-uri si imagini amuzante pe vastul internet pe cat a produs insusi Donald Trump, acest moment, cel cu Melania Trump, nu este atat de ilar pe cat te-ai astepta.

Un video de la ceremonia de investire o arata pe proaspat devenita Prima Doamna a Statelor Unite stand in spatele sotului ei si zambindu-i larg atunci cand acesta se intoarce spre ea. Insa, imediat ce Donald Trump se intoarce din nou cu spatele, putem vedea, aproape secunda cu secunda, cum zambetul Melaniei i se topeste de pe fata, reluandu-si o expresie serioasa si grava.

Citeste si:
Melania Trump nu va fi niciodata Jackie Kennedy si asta e ok

Momentul a devenit viral pe internet pentru ca a starnit reactii puternice in randul oamenilor – reactii ce se impart in doua categorii: pe de-o parte amuzate, pe de alta parte, reactii triste si de parere de rau.

Unii au mers atat de departe incat, atunci cand au dat share la cele cateva secunde ale Melaniei Trump, au adaugat: „daca vrei sa te salvam, Melania, clipeste de doua ori'. Pe langa asta, hashtag-ul #FreeMelania, care insoteste unele dintre share-uri, a devenit un trend pe Twitter.

Citeste si:
Ce a purtat Melania Trump la balul inaugural

Iar asta este chiar trist. De ce? Pentru ca exista o anumita limita pana la care te poti amuza, chiar si de o gluma mai putin potrivita. Pe de alta parte, contextul nu ne este cunoscut deloc, si deci nici motivele pentru care Melania Trump si-a schimbat atat de repede expresia fetei. Nu putem face presupuneri, doar pentru simplul nostru amuzament. Cati dintre noi ne-am putea controla expresia fetei in fiecare secunda, daca ne-am afla sunt continua presiune si atentie a zeci, poate sute, de camere de filmat?

Un lucru este cert: Melania Trump, in ciuda numelui pe care il poarta, este (supriza!) un om ca toti oamenii, care nu poate fi cunoscut sau judecat privind 8 secunde de filmare.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people