Ținuta purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur 2019 îi aduce un omagiu lui Judy Garland în „A Star Is Born”

Ținuta purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur 2019 a impresionat cu siguranță, însă există un alt detaliu care a atras atenția tuturor.

Ținuta purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur 2019 îi aduce un omagiu lui Judy Garland în "A Star Is Born"

Lady Gaga a fost o apariție spectaculoasă la Globurile de Aur 2019. Ținuta voluminoasă creată de Valentino a impresionat cu siguranță, având și o trenă spectaculoasă. În plus, artista a ales să își vopsească și părul pentru a se potrivi mai bine ținutei.

Lady Gaga și Bradley Cooper au jucat împreună în filmul „A Star Is Born”, însă dacă nu știai, aceasta este a patra versiune a faimoasei povești. Prima variantă a acestui flm a fost creată în 1937, iar cea de-a doua, cea în care joacă Judy Garland, în 1954.

Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur 2019 amintește însă de ținuta purtată de Judy Garland, creată de Jean Louis, iar fanii sunt de părere că îi aduce astfel un omagiu. Deși nu știm sigur dacă alegerea a fost făcută intenționat sau nu, asemănarea între cele două rochii este vizibilă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordan Roberts (@jordanroberts2008) on


„A Star Is Born” nu a câștigat premiul pentru Cel mai bun film, însă „Shallow”, duetul interpretat de Lady Gaga și Bradley Cooper, a câștigat trofeul pentru Cel mai bun cântec original.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Judy Garland (@garlandofjudy) on

Citește și:
Cel mai bine îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2019

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people