Ținuta purtată de Carmen Iohannis la festivitatea de deschidere a noului an școlar

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a surprins din nou cu o apariție în public, de data aceasta în prima zi de școală.

Ținuta purtată de Carmen Iohannis la festivitatea de deschidere a noului an școlar

Carmen Iohannis atrage atenția la fiecare eveniment oficial la care participă. De data aceasta, a impresionat cu ținuta purtată în prima zi de școală. Soția președintelui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și dirigintă la clasa a XII-a, iar la festivitatea de deschidere a anului școlar a ales să poarte o rochie albă, care avea un imprimeu cu flori albastre, un bolero alb și sandale. Ținuta a fost accesorizată de o geantă roșie Burberry.

Carmen Iohannis a publicat și pe Facebook mai multe imagini alături de câțiva elevi. „Un nou an școlar cu cer senin și visuri împlinite!”, a fost mesajul transmis de Prima Doamnă a României la început de an școlar.

„Le doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia, să scăpăm de ea. Toate cele bune, mult succes și bucurie tot anul nou școlar”, a spus Carmen Iohannis, conform ziarului local Ora de Sibiu.

În ceea ce privește ținutele purtate de Carmen Iohannis la evenimentele oficiale, în spatele acestora se află Andreea Tincu, un designer român.

Colaborarea dintre Andreea Tincu și Carmen Iohannis este una de lungă durată, drept dovadă durează încă din primăvara anului 2015. Designerul Andreea Tincu a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru forbes.ro care au fost pașii pe care i-a urmat pentru a ajunge să colaboreze cu Carmen Iohannis. „Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că Primei Doamne i-au plăcut colecțiile mele.”

Andreea Tincu a mărturisit că Prima Doamnă a României nu plătește pentru ținutele sale și că le înapoiază. „Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică”, a adăugat Andreea Tincu pentru forbes.ro.

Nu este pentru prima dată când Andreea Tincu vorbește despre colaborarea cu Carmen Iohannis. În trecut, aceasta a declarat în exclusivitate pentru ELLE România că se bucură de faptul că îi poartă creațiile. „Este o colaborare frumoasă și mă bucur că soția Președintelui României poartă design românesc. Este o onoare și o recunoaștere frumoasă a calității creației noastre românești. Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este ca la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva.”

Citește și:
GALA MET 2021 – Cele mai HOT cupluri de vedete

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people