Theo Rose, imagini inedite în luna a opta de sarcină: „Există zile când radiezi”

Theo Rose a publicat imagini inedite de la o ședință foto, însărcinată în luna a opta.

Theo Rose, imagini inedite în luna a opta de sarcină: „Există zile când radiezi”

După ce s-a ocupat de ultimele pregătiri pentru micuțul Sasha, care va veni pe lume luna viitoare, Theo Rose a împărtășit acum o serie de fotografii cu burtica de gravidă, într-un pictorial, așa cum au obiceiul multe viitoare mămici în ultimul timp. Astfel, cântăreața a participat la o ședință foto, fiind însărcinată în luna a opta.

Theo Rose, imagini inedite cu burtica de gravidă

Theo Rose se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi și este una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz. De asemenea, de când a anunțat că așteaptă un copil alături de partenerul ei, Anghel Damian, artista este în centrul atenției. Fanii de pe rețelele de socializare au fost încântați să o vadă pe cântăreață într-o ipostază inedită, la ultimul shooting pe care l-a realizat, însărcinată fiind în luna a opta.

Theo Rose se află în etapa finală a pregătirilor pentru sosirea pe lume a micuțului său bebeluș și a decis să împărtășească câteva fotografii dintr-un pictorial pe pagina sa de Instagram, așa cum fac de obicei majoritatea viitoarelor mămici.

N-am fost o cochetă în timpul sarcinii. M-am îmbrăcat în haine largi și rare au fost zilele când m-am aranjat puțin, în afara filmărilor și concertelor. Și atunci pentru că n-am vrut să înspăimânt pe cineva. Există zile când radiezi, într-adevăr dar și zile când arăți aproape a vârcolac, adusă de spate, cu o față acră și multe iritații pe ea. Așa că, în conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au îmbrăcat și m-au ajutat să mă transform în fel și fel și să îmi creez niște amintiri demne de revistele din afară. Că tot acolo am mai văzut poze de astea. Și n-am vrut în nicio revistă dar eu le am pregătite pentru când or vrea să își amintească de mine la tinerețe. Am ales să pozez mai deocheată însărcinată fiind pentru că e pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine… dacă te uiți dintr-o parte. N-am cui să arăt pozele astea decât vouă. Mai am. Mai las și pentru zilele următoare.„, a scris Theo Rose, alături de imaginile postate pe pagina sa de Instagram.

Ce temeri are artista

Theo Rose a menținut o legătură constantă cu fanii săi de pe rețelele sociale, împărtășindu-le informații despre evoluția sarcinii sale. Recent, cântăreața a dezvăluit că se simte mai emoționată ca niciodată și că are anumite temeri legate de venirea pe lume a copilului său.

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere.
Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uităm la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig.:))))
Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă.
Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul… (…)
E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea la tot felul.
Curaj, găină, că te tai!”, este mesajul transmis de Theo Rose în descrierea unei fotografii în care i se poate observa burtica de gravidă.

Citește și:
Cher, din nou singură! Artista și Alexander Edwards, producătorul muzical în vârstă de 36 ani, s-au despărțit

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play