Taylour Paige și Zoë Kravitz pun imaginația fanilor pe jar

Zoë Kravitz a postat un selfie care ar putea fi luat drept un anunț important.

Taylour Paige și Zoë Kravitz pun imaginația fanilor pe jar

Weekendul ăsta, Angel Olsen a confirmat public că este gay, iar Taylour Paige și Zoë Kravitz au făcut o lume întreagă să se întrebe dacă au o relație.

Kravitz (32) a postat un selfie cu ea și Taylour, îmbrățișate și zâmbind din toată inima, cu marea pe fundal. Legenda fotografiei – „so…. this is a thing” – a fost, însă, cea care a pus pe jar fanii celor două actrițe. Pentru foarte mulți dintre cei care au văzut mesajul a fost mai mult decât clar că acesta este modul fiicei lui Lenny Kravitz de a anunța că nu mai este singură.

Site-ul LGBTQIA+ Autostraddle a analizat cu de-amănuntul felul în care cele două comunică pe conturile de social media în ultima vreme, pentru a vedea dacă nu cumva ne-au scăpat indicii importante până acum. În afară de comentariile destul de frecvente ale lui Zoë la fotografiile lui Taylour, nu s-a găsit, însă, o dovadă că acestea sunt mai mult decât bune prietene.

Taylour Dominique Paige are 30 de ani și este cunoscută pentru rolurile ei din filme precum Zola (2020), Ma Rainey’s Black Bottom (2020) sau Boogie (2021).

Zoë, care s-a declarat queer, a depus actele de divorț în decembrie 2020, după un an și jumătate de la nunta ei cu actorul Karl Glusman. Cei doi s-au căsătorit în secret în iunie 2019, după o relație de 3 ani. Zoë Kravitz nu a vorbit foarte mult despre relația ei cu Karl Glusman până în octombrie 2018, când a confirmat că s-au logodit.

Imediat după divorț au început să circule zvonuri că Kravitz se vedea cu Channing Tatum, deși alte surse au insistat că cei doi doar lucrează împreună. Despre Paige se știe că forma un cuplu cu Jesse Williams, actorul din Greys Anatomy, iar GQ a și publicat un interviu cu ei.

Citește și:

Zoe Kravitz vorbește despre cea mai stupidă intervenție de frumusețe la care nu ar apela niciodată

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people