Taylor Kinney, fostul logodnic al lui Lady Gaga, vorbește despre gestul controversat făcut pe Instagram

Taylor Kinney, fostul logodnic al lui Lady Gaga, vorbește despre like-ul dat unui comentariu pe Instagram, gestul lui stârnind o mulțime de reacții.

Taylor Kinney, fostul logodnic al lui Lady Gaga, vorbește despre gestul controversat făcut pe Instagram

Taylor Kinney, fostul logodnic al lui Lady Gaga, a stârnit o mulțime de reacții în rândul fanilor după ce a dat like unui comentariu primit pe contul său de Instagram.

După duetul susținut de Lady Gaga și Bradley Cooper la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, un fan a postat un comentariu la cea mai recentă imagine publicată de Taylor.


Persoana a scris „Stoked you got away from Gaga. #Hollyweird” (fericit că ai scăpat de Gaga), reluând o parte din descrierea imaginii publicate de actor. „Stoked to be out with my guy @bbickell and his wife @abickell for the weekend.” (Fericit să ies cu prietenul meu și soția lui în acest weekend). Taylor Kinney a dat like acestui comentariu, fanii observând imediat acest lucru.

Ulterior, probabil după ce a observat reacția tuturor, actorul a explicat că a fost o simplă greșeală. „Îmi pare rău pentru ‘like’. A fost un accident. Sunt mândru și fericit pentru Stef”, a scris acesta, folosind numele real al artistei, Stefani Germanotta.

Taylor Kinney și Lady Gaga s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru videoclipul „You and I”, în 2011, iar ulterior au început o relație. Aceștia s-au logodit în 2015, însă în iulie 2016 au anunțat că se despart.

În ciuda acestei despărțiri, Taylor Kinney a avut mereu cuvinte de laudă la adresa artistei. Acesta a declarat că se bucură pentru succesul ei: „Nu pot să-i doresc decât tot binele. Sunt cu adevărat mândru”.

Citește și:
Motivul pentru care Lady Gaga s-a despartit de Taylor Kinney

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people