Tatăl miliardarului Elon Musk are un copil cu fiica sa vitregă, mai tânără cu 42 de ani decât el

Errol Musk a devenit tată pentru a șasea oară după o aventură de o noapte cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout.

Tatăl miliardarului Elon Musk are un copil cu fiica sa vitregă, mai tânără cu 42 de ani decât el

„S-a întâmplat într-o seară când Jana mi-a bătut la ușă după ce iubitul ei o dăduse afară din casă. În seara aceea a dormit la mine. Trebuie să înțelegeți, sunt singur de 20 de ani și am făcut o greșeală.”

Acesta a mai precizat că în momentul de față Jana împreună cu bebelușul, un băiețel pe nume Elliot Rush în vârstă de 10 luni, locuiesc pe aceeași proprietate cu el în Langebaan, dar nu sunt într-o relație.

Heidi-Mari Musk, fosta soție a lui Errol, și mama Janei a declarat că afaceristul a făcut familia de râs, susținând că Errol este „un om rău” care a „distrus totul” pentru familia ei. El „mi-a cauzat foarte multă durere atât mie, cât și copiilor lui, iar acum a făcut din nou familia de râs. Nu ne vine să credem că a putut să facă așa ceva cu propria fiică vitregă.”

Rugat să răspundă la criticile din partea fostei sale soții, Heidi, Errol a a spus că i se par deplasate criticile, având ăn vedere că după spusele lui, Heidi se ruga de el „lunar” să se împace.

Errol are doar cuvinte de laudă pentru noul său fiu, numindu-l un copil extraordinar, deși inițial i-a cerut Janei să facă un test de paternitate.

Însuși Elon Musk nu vorbește cu tatăl lui, ultima lor conversație având loc în urmă cu peste 18 luni. Într-un interviu anterior pentru Rolling Stone, fondatorul SpaceX și co-fondatorul Tesla Motors cu o avere estimată la 20 de miliarde de dolari, a declarat că Errol „este o persoană oribilă. A comis aproape orice infracțiune și a făcut aproape orice lucru diabolic la care te-ai putea gândi. Nu aveți idee cât de groaznic poate să fie.”

Citește și:
Elon Musk scrie istorie și lansează cu succes Falcon Heavy, cea mai puternică rachetă din lume. Imagini spectaculoase din drumul ei către Marte

Text: Catinca Sulea
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people