Tatăl Cristinei Cepraga a încetat din viață

Tatăl Cristinei Cepraga, reputatul jurnalist Teofil Octavian Cepraga, a murit la vârsta de 76 de ani. Ce a declarat actrița despre cauza decesului?

Tatăl Cristinei Cepraga a încetat din viață

Tatăl Cristinei Cepraga, jurnalistul Teofil Octavian Cepraga, a încetat din viață la vârsta de 76 de ani. Cauza decesului nu a fost făcută publică, deși fiica acestuia a anunțat moartea ziaristului, arătând și că întreaga familie se află acum în stare de șoc.

„Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi…”, a declarat Cristina Cepraga, pentru publicația Fanatik.

Tatăl Cristinei Cepraga a avut o serie de probleme medicale, însă fiica actrița a declarat că nu s-a așteptat ca starea acestuia să se deterioreze atât de rapid. Actrița, care are o fiică în urma relației cu un cetățean francez cu care a fost căsătorită vreme de 15 ani, a revenit de curând în România alături de fiica ei, Aurora May.

Teofil Cepraga, tatăl Cristinei Cepraga, lasă în urmă o carieră de jumătate de secol în jurnalism, în care a scris pentru România Liberă, a lucrat ca reporter, redactor, redactor de rubrică, și prezentator la Radio matinal sau la emisiunea De la 1 la 3, a fost redactor-șef adjunct, secretar general de redacție și realizator la departamentul de emisiuni informative al TVR și a produs o serie de emisiuni. Unele dintre cele mai memorabile momente din cariera acestuia datează din 1977, atunci când jurnalistul relata dintre dărâmăturile lăsate în urmă de cutremurul devastator care a avut loc pe data de 4 martie. Jurnalistul a fost recompensat pentru munca sa cu numeroase distincții și premii. Soția sa, Alexandra, a lucrat și ea în TVR, punându-și amprenta asupra unor producții precum Tezaur Folcloric, Eurovision, Cerbul de Aur și Festivalul de la Mamaia.

Citește și:
Noi imagini inedite cu Georgina Rodríguez însărcinată cu gemeni

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people