Tatăl actorului Heath Ledger, declarații despre nunta lui Michelle Williams

Michelle Williams a anunțat că s-a căsătorit în secret, iar reacția tatălui lui Heath Ledger, fostul ei partener, nu a întârziat să apară.

Tatăl actorului Heath Ledger, declarații despre nunta lui Michelle Williams

Săptămâna trecută Michelle Williams a dezvăluit că s-a căsătorit în secret cu muzicianul și compozitorul Phil Elverum în cadrul unei ceremonii restrânse. La eveniment au participat și Matilda, fiica lui Michelle și a lui Heath Ledger, dar și fiica lui Phil, Agathe.

Kim Ledger, tatăl lui Heath Ledger, a dezvăluit pentru Sydney Morning Herald că întreaga sa familie este foarte fericită pentru Michelle Williams și se bucură că aceasta s-a căsătorit.

Acesta a declarat că nu l-a cunoscut până acum pe soțul actriței, dar o va face curând, adăugând că „ea este foarte
discretă și nu îmi place să fac prea multe comentarii despre ea, dar suntem foarte fericiți (pentru Michelle, n.r.)”.

Tatăl lui Heath Ledger și mama acestuia, Sally, au divorțat când acesta era copil, însă ei au păstrat legătura cu Matilda și Michelle după moartea actorului. Cei doi trăiesc în continuare în Australia, locul în care s-a născut și Heath Ledger.

Michelle Williams și Heath Ledger au început o relație după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru filmul „Brokeback Mountain” în 2005. Relația lor a durat până în 2007, cei doi despărțindu-se cu doar câteva luni înainte de moartea actorului. Cei doi au împreună o fiică, Matilda, care are în prezent 12 ani.

Citește și:
Cum arată acum fiica regretatului actor Heath Ledger

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people