Florin Ristei, dezvăluiri inedite despre relația cu Naomi Hedman. Ce planuri de viitor au cei doi

Florin Ristei a vorbit despre relația cu Naomi Hedman și despre o eventuală mutare din țară.

Florin Ristei, dezvăluiri inedite despre relația cu Naomi Hedman. Ce planuri de viitor au cei doi

Florin Ristei a făcut o serie de declarații inedite despre ultimele sale proiecte, dar și despre relația cuNaomi Hedman. Prezentatorul formează o echipă de excepție cu Ilona Brezoianu la „Te cunosc de undeva!”, însă nu neglijează nici matinalul de la Antena 1 sau repetițiile cu trupa sa. De asemenea, artistul este foarte atent cu iubita lui, care îl susține de fiecare dată.

Florin Ristei, despre relația cu Naomi Hedman

Într-un interviu acordat pentru OK! Magazine, Florin Ristei a vorbit despre spectacolul pe care îl face alături de Ilona Brezoianu în edițiile „Te cunosc de undeva!”. Show-ul transformărilor i-a determinat pe cei doi să își depășească limitele, chiar dacăartistuleste deja obișnuit cu personajele fabuloase. Acesta a vorbit despre perechea pe care o formează cu actrița în emisiunea de la Antena 1 și cum reușesc să lucreze împreună.

Întrebat ce părere are logodnica lui despre ipostazele în care îl vede pe micul ecran, Florin Ristei a susținut că deja a avertizat-o cu privire la ce va urma. De asemenea, Naomi Hedman este prietenă cu partenera lui de emisiune și știe ce personalități comice au amândoi.

„Am pus-o la curent cu ediţiile trecute de Te cunosc de undeva!, ca să n-o ia prin surprindere când va vedea prima gală din noul sezon, şi m-a pus să încerc şi pantofii ei prin casă, să-mi vadă mersul superb şi să râdă puţin. (râde). Ba chiar mi-a dat şi două-trei sfaturi. (râde). Cam ştie la ce să se aştepte. Mai ales că o ştie şi pe Ilona şi bănuieşte ce fel de pereche o să facem pe scenă”, a mai spus artistul.

Artistul a vorbit despre mutarea în altă țară

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut pentru prima dată pe scena de la „X Factor”, când artistul era la masa juraților. Tânăra de origine britanică l-a fermecat încă de la intrarea în scenă. Cântărețul a spus că ziua aceea i-a schimbat viața și a învățat mai multe despre empatie, dar și cum să reacționeze în fața comentariilor rasiste.

„Uneori răspund frumos şi încerc să explic cu argumente, alteori răspund uşor mai agresiv. Dar de cele mai multe ori încerc să ignor, pentru că am experimentat asta de prea multe ori, iar dacă le răspunzi, le va plăcea şi se vor simţi băgaţi în seamă.”, a spus Ristei.

Întrebat despre planurile de viitor, artistul a precizat că el și iubita lui iau în calcul o eventuală mutare din România.Florin Risteia declarat că și-ar dori să locuiască în altă țară, mai ales când va avea copii. Cum Londra este orașul de unde provine partenera sa, acesta se gândește dacă să se stabilească acolo.

„M-am gândit şi la asta, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț.”, a mai declarat Florin Ristei pentru OK! Magazine.

Citește și:
Rihanna, prezentă la Met Gala 2022 în ipostaza de… statuie. Cum arată sculptura artistei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people