Câți copii își dorește Florin Ristei! Răspunsul surprinzător al juratului de la X Factor

Florin Ristei a mărturisit în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, câți copii își dorește. Artistul și-a justificat răspunsul prin faptul că are un frate, iar relația dintre ei și-a pus amprenta.

Câți copii își dorește Florin Ristei! Răspunsul surprinzător al juratului de la X Factor

Florin Ristei este în culmea fericirii alături de iubita lui, Naomi Hedman. Cei doi se iubesc nebunește și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Artistul nu se sfiește să se mândrească cu frumoasa lui iubită, spre bucuria fanilor, care nu-și mai iau ochii de la ei.

Câți copii își dorește Florin Ristei

Cunoscut pentru firea deschisă, Florin Ristei a dezvăluit în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani” că își dorește mult să devină tătic. Întrebat câți copii își dorește, artistul a spus că ar vrea să aibă doi, nu mai mulți. Florin Ristei are un frate, cu care a făcut o echipă de excepție în „Asia Express”. Astfel, el este de părere că doi frați sau două surori este ideal.

„La doi ne oprim. Mi-a fost bine cu fratele meu. Cu mai mulți este mai greu”, a declarat Florin Ristei, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Florin Ristei a fost cât se poate de sincer în privința viitorului său. Juratul de la X Factor a precizat că nu își dorește mulți copii, dar i-ar plăcea ca partenera lui de viață să aducă pe lume doi frați.

Artistul și iubita lui s-au logodit

În urmă cu câteva lui, Florin Ristei și Naomi Hedman au surprins pe toată lumea cu vestea cererii în căsătorie. Artistul și iubita lui s-au logodit, fiind pregătiți să facă pasul cel mare. Juratul de la X Factor a mărturisit că nu o să ofere foarte multe detalii, iar logodna lor a fost un secret pentru fani și mulți apropiați.

„N-am zis-o niciodată. M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut. N-a știut nimeni, doar câțiva apropiați„, a declarat Florin Ristei.

Naomi Hedman a declarat recent că nu și-a imaginat o poveste de dragoste ca în basme sau o cerere în căsătorie asemenea. Bruneta a precizat că și-a depășit limitele și a făcut primul pas, la începutul relației cu Florin Ristei. Cei doi s-au cunoscut pe scena X Factor, unde Naomi l-a impresionat de la prima notă pe artist.

Nici de acum n-o să vorbim foarte mult despre relația noastră, pentru că de-asta e a noastră și ne place să o ținem intimă. Cu siguranță X Factor a fost triggerul pentru relație, iar din partea mea a fost o atracție din prima. M-a fascinat! Cu siguranță ne amintim amândoi momentul de parcă a fost ieri! Pentru prima dată mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas. Pasul a fost destul de natural, pentru că eram în elementul meu, pe scenă, iar asta m-a împins să am puțin curaj”, a spus Naomi.

Citește și:
Cum au trecut Amalia Năstase și soțul ei peste problemele de cuplu: 'Ne redescoperim'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people