Fiul cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a împlinit un an. Cum au sărbătorit cei doi

Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit prima aniversare a fiului lor cel mic, Adrian, care a împlinit 1 an.

Fiul cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a împlinit un an. Cum au sărbătorit cei doi

Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit prima aniversare a fiului lor cel mic, Adrian. Băiețelul a împlinit ieri un an, iar cei doi părinți au organizat o petrecere în familie, la care s-au simțit de minune. Prezentatoarea TV a postat câteva imagini de colecție de la petrecere, iar prietenii apropiați le-au transmis cele mai frumoase urări.

Fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a împlinit un an

Vedeta și soțul ei s-au bucurat din plin de ziua trecută. Cei doi l-au sărbătorit pe fiul lor Adrian, care a împlinit primul anișor. Cu această ocazie, fericiții părinți au organizat o petrecere restrânsă acasă și au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare imagini emoționante de la eveniment. Internauții le-au transmis mesaje de felicitări, iar prietenii apropiați, printre care Laura Cosoi și nașa lui Adrian, Ioana Scărlătescu. 

Prezentatoarea TV de la „Vorbește lumea” a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, în care îl întreba pe Radu Vâlcan dacă nici el nu-și dorește nimic mai mult decât să își vadă copiii fericiți. Artista a postat și o imagine superbă, fiind în brațele soțului ei, alături de micuțul sărbătorit.

„@raduvalcan, așa-i că nici tu nu îți dorești nimic mai mult decât să ne fie puii fericiți și sănătoși? #adrian #1an”, a scris Adela Popescu.

De asemenea, Laura Cosoi i-a urat lui Adrian cele mai bune gânduri cu ocazia zilei sale de naștere: „La mulți ani Adrian, cel bun și frumos și norocos și bincuvântat și iubit și fericit”, a scris Laura pe rețelele de socializare. Totodată, Adela Popescu s-a întors în timp în urmă cu un an și a postat o imagine de la maternitate, înainte de a-l aduce pe lume pe cel de-al treilea fiu al lor.

sursa: Instagram

„Ni se întâmplă să simţim că suntem depăşiţi

Adela Popescu a povestit recent că sunt situații în care se simt depășiți, fiind părinți pentru trei copii, însă au reușit să gestioneze aceste momentele dificile pe care le-au întâmpinat.

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea nu ştiu cum am fi reuşit.” a spus vedeta pentru Viva!.

Citește și:
Este oficial! PRO TV începe producția show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people