Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cristina Ich: „Doare îngrozitor”

Cristina Ich a dezvăluit pe rețelele de socializare că se confruntă cu probleme de sănătate.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cristina Ich: „Doare îngrozitor”

Cristina Ich este printre cele mai urmărite creatoare de conținut din România, cu o comunitate strânsă de fani. Vedeta postează zilnic imagini cu activitățile din viața ei și nu se sfiește să împărtășească cu publicul și momentele mai puțin plăcute cu care se confruntă.

Vedeta a dezvăluit că în ultimele zile nu s-a simțit deloc bine, confruntându-se cu dureri teribile în zona urechii. Ea a povestit pe InstaStory că a fost nevoită să ajungă la doctor, unde a aflat că are, din nou, otită. Cristina Icha dezvăluit că este a treia oară când face otită, iar acum se simte ceva mai bine, însă este sub tratament pentru următoarele zile.

Cristina Ich, despre problemele de sănătate

Astfel, medicul i-a făcut o injecție și cu dexametazonă și i-a prescris și un antibiotic. Cristina Ich i-a liniștit pe internauți și a precizat că acum durerile nu mai sunt atât de insuportabile, însă în ultimele zile s-a simțit foarte rău din cauza infecției. Le-a povestit urmăritorilor despre problemele de sănătate cu care se confruntă și cum a reușit să amelioreze durerile.

„Este a treia oară când fac otită, am făcut o infecție în spatele timpanului. (…) Durerea de urechi este groaznică. Noroc că mi-au făcut injecții. Sunt pe dexa (n.r. dexametazonă). Mă doare, dar suportabil. Și am 10 zile de antibiotic. Doare îngrozitor, nu vreți să știți cât am urlat. O oră și jumătate până am ajuns la doctor am urlat încontinuu”, a povestit Cristina Ich, citată de unica.ro.

Totodată, Cristina Ich a povestit că în ultima perioadă a fost mai sensibilă decât în mod normal și a avut momente când izbucnea în plâns. A spus că nu a fost tocmai în apele ei, însă nu poate spune că se confruntă cu o depresie, ci mai degrabă cu o perioadă mai dificilă.

„Nu prea sunt în apele mele săptămâna asta. Cred că am bocit în fiecare zi. În fiecare zi eu am avut un motiv să bocesc. Nu era depresie, eram foarte sensibilă”, a mai spus Cristina Ich.

Citește și:
Pink i-a adus un omagiu emoționant regretatei actrițe Olivia Newton-John

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people