Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, dezvăluiri inedite înainte de nuntă

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au dezvăluit detalii inedite, cu câteva zile înainte de nunta lor.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, dezvăluiri inedite înainte de nuntă

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz așteaptă cu nerăbdare momentul când își vor uni destinele pentru totdeauna. Cei doi au anunțatlogodnala începutul lunii iulie a anului 2020, iar de atunci fanii așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment. Cu puțin timp înainte de a păși în fața altarului, cei doi au oferit un interviu pentru Vogue, în cadrul căruia au dezvăluit care sunt cele mai mari temeri ale lor.

Brooklyn Beckham și Nicole Peltz, dezvăluiri inedite cu câteva zile înainte de nuntă

Beckhamși Peltz au avut parte de un joc de cuplu intitulat „Mr. and Mrs.” Într-un videoclip împărtășit de publicație miercuri, cei doi au dezvăluit totul despre planurile lor privind luna de miere, dar și emoțiile care îi încearcă înainte de nuntă. Marele eveniment este așteptat de toată lumea, iar costul este unul colosal: nici mai mult, nici mai puțin de 3 milioane de lire sterline.

Înaintea nunții lor generoase la casa familiei miresei din Florida, cei doi recunosc că au mari emoții. Ba mai mult, se tem pentru diferite părți ale ceremoniei pline de surprize. După ce Nicole a susținut că partenerul ei va fi cel mai îngrozit de primul lor dans, Brooklyn Beckham a surprins cu răspunsul lui, recunoscând că se pricepe de minune să danseze.

„Sunt grozav la dans, nu sunt îngrijorat pentru asta”, în timp ce el dezvăluie că teama sa este discursul de nuntă. În același timp, logodnica sa a spus: „Sunt îngrozită de primul dans, nu pot să dansez. O să îl omor.”

Unde vor tinerii să plece în luna de miere

În jocul lor în care fiecare a încercat să ghicească ce ar scrie celălalt, ambii au spus că cel mai așteptat moment al evenimentului va fi acela când vor fi declarați soț și soție. Amândoi sunt de părere că Brooklyn va fi cel care va plânge în ziua cea mare. De asemenea, Brooklyn a ghicit și că viitoarei sale mirese i-ar plăcea o lună de miere în sudul Franței.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se vor căsători în acest weekend la casa familiei Peltz, pe malul oceanului. Cunoscutul bucătar Gordon Ramsay, actrițaEva Longoriași fostul fotbalist Phil Neville sunt așteptați să fie prezenți, alături de alți invitați celebri.

Citește și:
Serena Williams, declarații cutremurătoare despre cum s-a aflat la un pas de moarte și ce a făcut ca să se salveze

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people