Andreea Bălan, moment adorabil alături de fiicele ei. Ella și Clara au urcat pe scenă cu mama lor

Andreea Bălan a susținut un moment adorabil alături de fiicele sale într-un concert la Sala Palatului.

Andreea Bălan, moment adorabil alături de fiicele ei. Ella și Clara au urcat pe scenă cu mama lor

Andreea Bălan se declară o mamă extrem de fericită și împlinită. Artista și-a văzut visul cu ochii și a împărtășit dragostea pentru muzică împreună cu cele două fiice ale sale. Ella și Clara au urcat pentru prima dată pe scenă alături de mama lor și au cântat împreună cu jurata de la „Te cunosc de undeva”, într-un concert la Sala Palatului.

Cântăreața și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu imagini de colecție din timpul unui concert la Sala Palatului. Andreea Bălan a urcat pe scenă în timpul spectacolului susținut de Iuliana Beregoi, iar surpriza și mai mare a venit când artista a fost însoțită de fiicele ei. Ella și Clara au fost pentru prima dată pe o scenă împreună cu mama lor, momentul special fiind imortalizat într-un video emoționant.

Andreea Bălan, pe scenă alături de fiicele ei

Vizibil entuziasmate, Ella și Clara au cântat pe scenă, în fața spectatorilor, alături de Andreea Bălan și Iuliana Beregoi o piesă specială de Crăciun. Spectacolul a fost unul pe măsură, iar momentul adorabil cu cele două fetițe ale cântăreței a „topit” inimile celor prezenți, dar și ale internauților.

„Ella și Clara sunt prima oară pe scenăăă la Sala Palatului cu @iulianaberegoiofficial Sunt atât de fericită să le văd pe scenă❤️❤️❤️”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan dezvăluia că și-a retras fetițele din învățământul privat și a ales o școală de muzică pentru ele. Astfel, odată cu începutul anului școlar 2022-2023, Ella și Clara au început să frecventeze Colegiul Național de Muzică „George Enescu'.

„Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa 0 și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe și, chiar la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal.

Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea. Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu”, a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Citește și:
Gestul romantic făcut de George Clooney pentru soția sa, Amal, pe covorul roșu

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people