Andreea Bălan, despre o nouă căsătorie: „Nu se știe niciodată”

Andreea Bălan a vorbit despre posibilitatea de a se căsători din nou.

Andreea Bălan, despre o nouă căsătorie: "Nu se știe niciodată"

După cum știm deja, Andreea Bălan s-a despărțit de tatăl fetițelor sale, George Burcea. Artista și actorul au trecut printr-un divorț mediatizat și de mai multe ori au făcut declarații dure unul la adresa celuilalt.

Andreea Bălan a vorbit recent, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, despre posibilitatea de a se căsători din nou. După separarea de George Burcea, artista a decis să-și păstreze viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor și să nu-și mai expună relațiile. 

„Nu se știe niciodată. Viața este imprevizibilă din toate punctele de vedere. Nu e vorba de a mă visa mireasă. Pentru orice femeie e frumos să îmbraci rochia de mireasă. Poți să te iubești și să nu te căsătorești niciodată sau poți la un moment dat să simți să faci lucrul ăsta. Eu le făcusem pe fetițe înainte să fiu mireasă. Mireasă am fost după ce am născut-o pe Clara”, a declarat Andreea Bălan. 

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Andreea Bălan a fost invitată acum ceva timp în podcast-ul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă. Cu ocazia asta, artista a făcut câteva declarații despre refacerea vieții personale. Cântăreața a mărturisit faptul că, fiind mamă singură și locuind cu fiicele sale, este mai dificil să construiască o poveste de iubire.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie cu copii își reface mai greu viața decât tatăl copiilor pentru că ei sunt la tine. Locuiești cu copiii. Ca tu să îți faci o altă relație este un pic mai dificil pentru că bărbatul dificil trebuie să te ia cu tot, cu copii, cu mamă, cu bone cu tot ce ai tu. E un bagaj mare pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat.”

Citește și:
Irina Shayk, mărturisiri oneste despre viața de mamă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people