Adela Popescu, dezvăluiri despre cel mai mare regret al său: „Mi-ar fi plăcut să…”

Adela Popescu a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, dar și ce dorințe are pentru viitor.

Adela Popescu, dezvăluiri despre cel mai mare regret al său: „Mi-ar fi plăcut să...”

Adela Popescu se află în prezent în Republica Dominicană pentru filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!.” Vedeta este alături de echipa de la PRO TV, dar și de familia ei, care a însoțit-o pentru o perioadă într-un loc de vis. Deși acum se bucură din plin de tot ce o înconjoară, prezentatoarea TV a dezvăluit care este cel mai mare regret al său.

Adela Popescu, despre regrete și dorințe

Într-un quiz de 24 de întrebări, Adela Popescu a dezvăluit pentru revista VIVA! mai multe detalii neștiute despre ea. Vedeta a fost cât se poate de sinceră și a acceptat provocarea cu inima deschisă. Astfel, soția lui Radu Vâlcan a precizat câteva lucruri personale, printre care cel mai mare regret cu care se confruntă.

Potrivit vedetei, i-ar fi plăcut să aibă mai multe amintiri video cu bunicii ei. Deși au petrecut destul de mult timp împreună, amintirile nu au fost salvate sub forma imaginilor, ci au rămas întipărite doar în memoria acesteia.

„Că nu i-am filmat mai mult pe bunicii mei. Am petrecut foarte mult timp cu ei, dar mi-ar fi plăcut să am mai multe imprimări video cu ei.”, a spus Adela Popescu pentru VIVA!.

În ceea ce privește dorințele pentru viitor, prezentatoarea TV a declarat că și-ar dori foarte mult să locuiască alături de familia ei într-o altă țară pentru o perioadă determinată de timp:

„Sunt fericită că trăiesc în România, însă visul meu este ca, la un moment dat, să ne putem permite să ne mutăm câte două luni în altă țară. Sunt curioasă cum este în țările nordice.”

Ce o face fericită pe vedetă

De asemenea, Adela Popescu a dezvăluit că adoră să petreacă mult timp împreună cu familia ei. Ba mai mult, o zi perfectă pentru aceasta începe cu energia băieților ei, dar și cu o cafea servită pe canapeaua sa.

„Micul dejun cu băieții, este foarte frumoasă atmosfera aceea când sunt de-abia treziți și au chef de joacă. Să stau singură pe canapea cu o cafea și ceva de mâncare și să mă uit la un serial pe Netflix. Să fiu pe o străduță mică din Italia, unde eu și Radu să bem un prosecco și să ne uităm la oamenii care trec pe lângă noi.”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Ce sumă au pierdut Simona Halep și Toni Iuruc după ce au divorțat și au anulat ceremonia religioasă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people