Stilistul lui Jennifer Lopez nu ar fi vrut să poarte la premiile Grammy celebra rochie Versace

Jennifer Lopez a recreat un moment iconic de acum 19 ani, defilând într-o rochie Versace la Milan Fashion Week.

Stilistul lui Jennifer Lopez nu ar fi vrut să poarte la premiile Grammy celebra rochie Versace

Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, a defilat într-o rochie iconică Versace la săptămâna modei de la Milano. Însă, rochia a devenit cu adevărat o piesă recognoscibilă deoarece Jennifer Lopez a purtat-o la decernarea premiilor Grammy, în urmă cu 19 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So this just happened…🌿✨ @donatella_versace #jungledress @versace #stillgoingstrong #20yearanniversary #catwalk

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Jennifer Lopez a dezvăluit pentru Vogue cum a fost momentul în care a probat celebra rochie Versace. Artista a purtat o variantă a rochiei mult mai extravagantă și decoltată. Cu toate acestea, în urmă cu 19 ani, ea nu a ieșit atât de mult în evidență. Jennifer s-a sfătuit cu stilista ei, Andrea Lieberman, care a încercat să o facă pe Jennifer să încerce diferite ținute. „A avut mai multe variante, însă nimic nu era cu adevărat special. Totul era un fiasco, iar noi eram: „Ok, totul e în regulă.”

„Ulterior, ea a venit cu trei rochii, de care chiar sunt încântată acum, iar oamenii veneau cu aproape 1.000 pe care să le încerc să văd cum îmi vin. Dar în acea zi, doar două sau trei rochii am încercat.” Însă, din momentul în care Jennifer Lopez a îmbrăcat rochia Versace, toată lumea a apreciat-o și a reușit să atragă privirile tuturor. „Am îmbrăcat-o, iar când m-am întors, toată lumea era încântată și zicea: „Asta este rochia! Asta vei purta. Să mergem,” a declarat Jennifer Lopez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thank you @donatella_versace 💚✨

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Însă, nu pentru toată lumea a fost ținuta câștigătoare deoarece Andrea, stilista lui Jennifer nu a fost de acord. „Andrea, stilista mea, mi-a spus că nu pot purta asta. Iar eu am întrebat-o: ‘De ce mi-ai adus-o atunci?’ Iar ea mi-a spus: ‘Nu, nu poți purta asta deoarece altcineva a avut-o, de fapt, chiar Donatella a purtat-o. Una dintre fetele din Spice Girls a avut-o, iar Sandra Bullock a avut-o pe o altă culoare. Însă, eu i-am spus că asta voi purta. Nu m-am gândit atât de mult la rochie. Eram bucuroasă de faptul că voi avea ce purta.”

Nu este singurul lucru cu care Jennifer Lopez a atras atenția. Înainte de a defila pe scenă, ea s-a filmat în timp ce le spunea fanilor cât de entuziasmată și emoționată este, dar și că retrăiește cu bucurie momentul de acum 19 ani. Însă, ce a atras cu adevărat atenția a fost faptul că pe fundal se auzea una dintre piesele Innei, semn că piesele artistei ajung extrem de repede hit-uri cu care ar trebui să ne mândrim. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez va avea câțiva invitați neobișnuiți

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people