Ștefan Bănică Jr. a fost spitalizat de urgență. Ce mesaj a transmis actorul

Ștefan Bănică Jr. a fost internat de urgență luni, 2 aprilie, la secţia de chirurgie a Spitalului Floreasca din Bucureşti.

Ștefan Bănică Jr. a fost spitalizat de urgență. Ce mesaj a transmis actorul

Potrivit News.ro, Ștefan Bănică Jr. a fost internat de urgență la secția de chirurgie a Spitalului Floreasca din Bucureşti, însă el a explicat ulterior că a fost vorba despre o intervenție chirurgicală uzuală, pentru o operație de apendicită.

„În acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalui de Uregnţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine!', a fost mesajul postat de actor pe pagina sa de Facebook, mulțumind pentru mesajele primite din partea fanilor.

Bogdan Opriță, purtătorul de cuvânt al unității medicale a declarat luni pentru News.ro că Ștefan Bănică Jr. a fost internat la domnul profesor Beuran şi nu doreşte să fie furnizate niciun fel de informaţii despre starea lui de sănătate.

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați actori și cântăreți din România. S-a remarcat cu roluri în „Liceenii' (1987), „Extemporal la dirigenţie' (1987) şi „Liceenii Rock ‘n’ Roll' (1992), dar și în filme mai noi precum „Ho Ho Ho' (2009), „Băieţi buni' (2005).

Actorul a fost decorat în 2004 de preşedintele Ion Iliescu cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului'.

Citește și:
Delia și-a schimbat look-ul? Cum arată cântăreața… brunetă!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people