Speak: „Eu nu am avut o copilărie normală, mă trimiteau ai mei…”

Speak: „Eu nu am avut o copilărie normală, mă trimiteau ai mei…”

Ștefan Sprianu sau Speak, așa cum este cunoscut ca artist de muzică pop, a început mai întâi ca producător muzical acum mai bine de șapte ani, a compus piese care au devenit hituri în topurile românești și a colaborat alături de nume sonore din industrie, printre care Delia și Alex Velea. Canalul său de YouTube este unul activ, iar asta pentru că face vlogging destul de des.

După ce a participat cu Ștefania, viitoarea lui soție, la concursul „Asia Express' (sezonul trei), Speak a continuat să fie în lumina reflectoarelor, cucerind Internetul și YouTube-ul, dar și pe fanii emisiunii „Chefi la cuțite', acolo unde a fost ales coprezentator în ultima ediție. Ba mai mult, se bucură de propriul podcast, „La fileu', și de primul proiect din mediul online, „Îs geană pi tini', unde filmează în fiecare săptămână alături de actorul Vlad Drăgulin. Artistul, deși s-a așezat la casa lui, mărturisește că nu a avut o copilărie prea cuminte.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, cântărețul a povestit despre năzbâtiile pe care le făcea în orașul lui natal, Bacău.

„Locuiam exact lângă poliția municipală și făceam tot felul de nebunii. Blocam străzile. Erau oameni cu camioane care veneau de pe centură pe strada noastră, iar noi rupeam semnele de circulație, le puneam pe niște capre din alea ale parcărilor private și le puneam pe stradă. Șoferii nu știau care e treaba și o luau prin parcările private. La un moment dat, s-a blocat un camion și a venit poliția (…). Eu nu am avut o copilărie normală. Mă trimiteau ai mei să stau la coadă, la rație. Am un frate mai mare decât mine cu cinci ani, ne înțelegem acum, dar când eram mici ne băteam întruna, îi furam hainele. A fost cumva exemplul meu, mă luam după el', și-a amintit Speak.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people