Soția lui Colin Firth recunoaște că a avut o aventură cu bărbatul care acum o hărțuiește

Livia Giuggioli, soția lui Colin Firth, a recunoscut faptul că a avut o aventură amoroasă cu bărbatul care acum o hărțuiește și o urmărește.

Soția lui Colin Firth recunoaște că a avut o aventură cu bărbatul care acum o hărțuiește

Livia Giuggioli, soția lui Colin Firth, se află acum în centrul atenției și, din păcate nu datorită carierei, ci a vieții amoroase.

Săptămâna trecută, jurnalistul italian Marco Brancaccia a dezvăluit presei că a avut o relație cu soția actorului Colin Firth, în perioada 2015-2016. Poate nu știai, dar Livia Giuggioli și Colin Firth sunt căsătoriți din 1997 și au împreună doi copii.

Potrivit publicației The Times, Marco Brancaccia și soția lui Colin Firth se cunosc încă din copilărie. După ce Livia a decis să pună capăt aventurii, jurnalistul a început să o hărțuiască și să o urmărească, i-a trimis numeroase email-uri, amenințări și mesaje indecente, iar aceste lucruri au determinat celebrul cuplu să depună plângere la poliție.

Prin intermediul purtătorului de cuvânt, celebrul cuplu a dat publicității și o declarație oficială. „În urmă cu câțiva ani, Colin și Livia au decis, în privat, să de despartă. În acel interval, Livia a avut o scurtă relație cu un fost prieten din copilărie, Mr. Brancaccia. Ulterior, Colin și Livia s-au împăcat. La scurt timp după, Mr. Brancaccia a început o campanie înfricoșătoare de hărțuire, pe parcursul a mai multe luni, hărțuire despre care există și dovezi. Din motive evidente, familia Firth nu dorea să facă acest lucru public. Știrile care au apărut în această săptămână sunt o consecință a documentelor depuse la poliție”.

Brancaccia a negat însă acuzațiile, printr-un interviu acordat The Times. „Eram îndrăgostiți, ea dorea să îl părăsească pe Colin pentru mine. Hărțuirea și amenințările mele constau în două mesaje trimise pe WhatsApp după ce ea a pus capăt relației noastre, în iunie 2016, și un email. I-am trimis un email lui Colin în care i-am zis despre relația mea cu Livia, email pe care acum regret că l-am trimis. Acum, ea a depus o plângere împotriva mea de teamă că aș putea dezvălui publicului ce mi-a spus despre căsătoria și munca ei. Într-un an de relație, ea mi-a trimis sute de meaje de dragoste, poze și video-uri”.

Presa italiană susține că printre documentele depuse de Colin și Livia Firth în plângerea oficială se află și un mesaj trimis de Brancaccia în care acesta îi spune Liviei că deține poze nud cu ea și că „Dacă pui capăt relației noastre, îți voi ruina viața!”.

Citește și:
Cum arată spectaculosul penthouse al cuplului Justin Timberlake și Jessica Biel

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people