Soția fratelui lui Liam Hemsworth, Elsa Pataky, vorbește despre cum se simte Liam după despărțirea de Miley Cyrus

Cumnata lui Liam Hemsworth s-a decis să vorbească acum despre ce părere are despre despărțirea dintre Liam și Miley Cyrus.

Soția fratelui lui Liam Hemsworth, Elsa Pataky, vorbește despre cum se simte Liam după despărțirea de Miley Cyrus

Despărțirea dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth a reușit să îi surprindă atât de apropiații celor doi, cât și pe fanii cuplului. Acum însă, Elsa Pataky, soția lui Chris Hemsworth, fratele lui Liam a oferit câteva declarații despre cum se simte Liam după despărțirea de Miley Cyrus.

„După o relație în care s-a dedicat timp de zece ani, el este puțin dezamăgit, dar se descurcă bine, este un bărbat puternic și eu cred că el merită tot ceea ce este mai bun, merită ceva mult mai bun”, a spus Elsa la evenimentul de lansare a campaniei brandului de lenjerie Women’s Secret.

Elsa a spus și care a fost modul lui Liam de a trece mai ușor peste despărțire: „Întotdeauna găsești sprijin în familie, iar el a avut sprijinul fratelui său, care a fost acolo pentru a-i oferi puterea de care el avea nevoie.” După doar câteva săptămâni după ce s-au despărțit, el a mers într-o călătorie cu frații săi, Chris și Luke, dar și cu Elsa în Australia.

„El a trebuit să plece din oraș și să stea cât mai departe pentru a putea fi capabil să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. El are alături persoane care îl iubesc și încearcă să ia fiecare zi așa cum este. Toată lumea a fost alături de el. Cei mai mulți au încercat să îl facă să nu se mai gândească la despărțire. El nu se grăbește să își dea seama ce anume va urma în viața lui”, a declarat o sursă apropiată pentru E! News.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au avut o relație de zece ani și o căsnicie de opt luni. Cei doi au decis să se despartă de comun acord în luna august. După despărțire, Miley a avut o relație de două luni cu Kaitlynn Carter, iar în prezent ea este într-o relație cu muzicianul Cody Simpson. 

Recent, Liam Hemsworth a fost surprins alături de actrița Maddison Brown, cei doi fiind împreună de puțin timp. Ba mai mult, o sursă apropiată lui Liam a declarat faptul că el nu își dorește să știe ceea ce face Miley și nu îl afectează relațiile pe care ea l-a avut după despărțire.

Citește și:
De ce Liam Hemsworth nu mai este interesat de noile relații ale lui Miley Cyrus

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people