Sophie Turner acuză influencerii care fac reclame false pe Instagram

Actrița Sophie Turner s-a decis să vorbească despre rețelele de socializare, mai cu seamă despre viața de influencer și cum vede ea această industrie.

Sophie Turner acuză influencerii care fac reclame false pe Instagram

Sophie Turner, în vârstă de 23 de ani, a vorbit zilele acestea pe Instagram despre cum vede ea viața de influencer, dar și cum decurg lucrurile pe rețelele de socializare.

„Hei, prieteni, astăzi vă voi vorbi despre viața mea de influencer,” a spus Sophie Tunrner pe contul personal de Instagram, având un accent american fals. Sophie a vrut să ironizeze și modul în care apar influencerii pe rețelele de socializare, așa că ea s-a îmbrăcat într-un mod neobișnuit, mai precis și-a pus o căciulă, o eșarfă și o jachetă supradimensionată. Pe lângă asta, ea a folosit și un filtru care i-a mărit buzele într-un mod exagerat. 

În clipul de pe Instagram, Sophie făcea referire la diferite pudre de slăbit și ceaiuri la care influencerii fac reclamă pe rețelele de socializare. „Astăzi vreau doar să promovez această nouă pudră pe care o pui în ceaiul tău și te ajută și este foarte, foarte rău pentru mine să o promovez femeilor tinere și persoanelor tinere, dar nu mă interesează acest lucru deoarece sunt plătită pentru asta,” a spus Sophie Turner, râzând la finalul clipului de pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când Sophie Turner vorbește sincer despre social media și modul prin care din cauza rețelelor de socializare oamenii, mai cu seamă tinerii, sunt expuși la mai multe pericole, precum depresie sau anxietate.

„Cred că a fost o combinație la momentul acela, iar prietenii mei mergeau la facultate, iar eu nu mă duceam. Primeam destul de multe comentarii negative despre pielea mea, greutatea mea și cum nu eram o actriță bună.”

Însă, social media a și ajutat-o pe Sophie. Într-un interviu acordat publicației Porter în 2017, ea a spus că numărul de urmăritori de pe Instagram a ajutat-o să obțină un rol. „Eram la audiții și eram eu, și cu o altă fată care era o actriță mult mai bună decât mine, dar eu aveam urmăritori pe rețelele de socializare, așa că am luat jobul. Nu este corect, dar așa este industria filmului acum.”

Citește și:
Sophie Turner a purtat la Premiile Emmy un colier Louis Vuitton cu 945 de diamante

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people