Smiley și Gina Pistol au dezvăluit numele fetiței lor

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit în sfârșit numele fetiței lor, iar semnificația acestuia este una cu adevărat specială.

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit numele fetiței lor

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit numele fetiței lor! Cei doi au ales pentru fiica lor un nume cu adevărat special și care are o semnificație deosebită. 

Recent, Gina Pistol a publicat pe contul personal de Instagram o imagine de la ecografie, alături de care a scris numele fiicei sale, și anume Josephine, dar și un mesaj special: „Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”, a menționat prezentatoarea TV pe Instagram.

La scurtă vreme, Gina Pistol a publicat și o fotografie cu certificatul de naștere al micuței și a făcut public numele complet al fiicei sale. Așadar, pe fetița cuplului Smiley & Gina Pistol o cheamă Josephine Ana Maria. Maria este numele de familie al artistului, pe Smiley chemându-l în buletin Tiberiu Andrei Maria. În ceea ce privește semnificația numelui fetiței lor, Josephine are rădăcini evreiești, iar în limba ebraică înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti.” Pe lângă asta, este varianta feminină a numelui Iosif.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară marți, 9 martie. Cei doi au împărtășit cu mult entuziasm vestea că fetița lor s-a născut și este sănătoasă. Anunțul celor doi a fost însoțit de un video emoționant pe care l-au realizat cu câteva ore înainte ca fiica lor să se nască.

Chiar dacă au devenit de curând părinți, cei doi se descurcă foarte bine în acest nou rol din viața lor. „Suntem extrem de bucuroși. Este o fericire pe care nu am trăit-o niciodată în viețile noastre. Suntem foarte activi, lucrăm foarte bine în echipă. Ne trezim împreună, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine”, a declarat Smiley în emisiunea „La Măruță.”

Artistul a menționat că el și Gina Pistol sunt foarte fericiți și apreciază fiecare moment petrecut alături de fiica lor. „Fetița noastră este perfectă, e o minune pentru noi și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem împreună cu ea. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru”, a adăugat Smiley în emisiunea difuzată la PRO TV.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproape patru ani, însă și-au dorit să își țină povestea de dragoste pe care o trăiesc cât mai departe de ochii presei. În urmă cu un an, cei doi și-au făcut publică relația și au apărut tot mai des împreună pe social media, spre încântarea fanilor.

Citește și:
Care sunt sfaturile pe care Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară, le dă viitoarelor mame

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people