Simona Halep și Serena Williams, așa cum nu le-ai văzut niciodată împreună

Cele două tenismene, concurente pentru locul 1 mondial la tenis feminin, se susțin și se încurajează reciproc.

Simona Halep și Serena Williams, așa cum nu le-ai văzut niciodată împreună

Simona Halep și Serena Williams demonstrează că sunt amândouă sportive desăvârșite; cele două dau dovadă de un fair play admirabil, atât pe terenul de tenis cât și în afara lui.

Cele două tenismene se află, acum, la Miami, jucând în cadrul turneului Premier Mandatory. Pentru Serena, acesta este primul turneu la care participă de când s-a întors pe terenul de tenis, după ce a născut-o pe fiica sa în urmă cu câteva luni.

Serena Williams a postat pe contul său de Instagram o serie de imagini în care anunță că s-a întors și își exprimă fericirea și încântarea de a fi înapoi pe teren. În descrierea unei fotografii, postată, din păcate, după ce Serena Williams a fost eliminată în primul tur al competiției de către Naomi Osaka, sportiva declară că „acum patru luni nu puteam nici să merg până la cutia poștală… dar voi continua să merg înainte și voi ajunge unde îmi doresc'.


Și Simona Halep a avut ceva de spus în legătură cu întoarcerea celei mai mari rivale ale sale în joc. Simona și Serena au fost fotografiate împreună, foarte apropiate, râzând la marginea terenului de tenis.

Mai mult decât atât, Simona Halep a postat imaginea pe contul ei de Instagram, scriind, în descriere: „sunt fericită că Serena Williams s-a intors'.

Happy @serenawilliams is back 😬

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep a reușit să se califice în cel de-al treilea tur al competiției, după un meci dificil cu Oceane Dodin.

Citeste si:
Simona Halep are atitudinea perfectă pentru numărul 1 mondial

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people