Simona Halep, PRIMELE DECLARAȚII despre petrecerea de logodnă și viitoarea nuntă cu Toni Iuruc

Logodna Simonei Halep a fost anunțată în luna iunie, sportiva precizând că urmează să se căsătorească cu partenerul ei, care îi este alături din 2018, Toni Iuruc.

Simona Halep, PRIMELE DECLARAȚII despre petrecerea de logodnă și viitoarea nuntă cu Toni Iuruc

Logodna Simonei Halep a fost anunțată în luna iunie, atunci când sportiva a mărturisit că este foarte fericită să accepte cererea în căsătorie a partenerului său de multă vreme, Toni Iuruc. Cei doi au o relație din anul 2018, și au făcut-o publică în 2019, după ce Halep a câștigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Anunțul logodnei a venit în contextul unei conferințe de presă în care sportiva a vorbit despre accidentarea pe care o suferise recent (și care a împiedicat-o să participe anul acesta la turneele sale favorite, dar și la olimpiada de la Tokyo).

Întrebată de reporteri dacă s-a logodit, Simona Halep a confirmat. „A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.”

Vineri, 23 iulie, logodna Simonei Halep a fost celebrată prin intermediul unei petreceri la casa în care locuiește aceasta acum, după tradiția machidonilor, însă petrecerea a fost confundată cu o nuntă de majoritatea presei românești. Viitoarea mireasă a purtat o rochie roșie de cocktail de la casa italiană Valentino – modelul, o rochie scurtă cu o singură mânecă, este comercializat în jurul sumei de 2.000 de euro. Ulterior, au apărut și câteva imagini de la logodna Simonei Halep, o petrecere discretă, doar între apropiați, iar pe 25 iulie sportiva însăși a postat câteva imagini de la eveniment.

Într-un interviu acordat as.ro, Simona Halep a făcut primele declarații cu privire la petrecerea de logodnă și viitoarea nuntă. „O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a declarat Simona Halep.

Citește și:
Alex Velea și Antonia, primele declarații după logodnă

Foto: Instagram Simona Halep

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people