Simona Halep are atitudinea perfectă pentru numărul 1 mondial

Simona Halep a decis că, de-acum încolo, să fie mai blândă cu ea însăși și să folosească un anume cuvânt pentru a-și descrie performanțele.

Simona Halep are atitudinea perfectă pentru numărul 1 mondial

Tenismena româncă Simona Halep se menține pe primul loc în clasamentul mondial WTA și demonstrează că are atitudinea și mentalitatea perfectă pentru persoană care ocupă această poziție.

Zilele aceastea, Simona Halep joacă în turneul Indian Wells, din Statele Unite. Acum se află în sferturile de finală, după ce a învins-o pe Petra Martici, într-un meci spectaculos, desfășurat în condiții de vreme nefavorabilă din cauza vântului puternic. WTA a declarat punctul cu care Simona a egalat partida drept lovitura zilei la Indian Wells.

Cu toate acestea, declarația emoționantă a Simonei Halep a venit după meciul precedent, cel cu Caroline Dolehide, care a calificat-o în optimi. „Niciodata nu m-am gândit că voi pierde meciul. (…) Nu am folosit cuvântul până acum pentru că am fost dură cu mine însumi. Așa că de acum voi face asta, încerc să mă schimb și să fiu mai blândă cu mine.', a spus Simona, potrivit digi24.ro.

Așadar, cuvântul pe care Simona Halep nu l-a folosit până acum pentru a se descrie este „mândră', iar tenismena își dorește să fie mai blândă cu ea și să nu mai fie atât de autocritică. Ei bine, Simona este, într-adevăr, o profesionistă adevărată, care merită să fie pe prima poziție în lume și pe care o admirăm!

Citeste si:
Simona Halep este acum cetățean de onoare al Bucureștiului – iată declarația emoționantă a sportivei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people