Sharon Stone, declaratii despre scrisoarea Madonnei

Sharon Stone a vorbit despre scrisoarea Madonnei, publicata recent, iar declaratiile ei au uimit pe toata lumea.

Sharon Stone, declaratii despre scrisoarea Madonnei

In anii ’90 Madonna a scris o scrisoare ce contine cuvinte deloc placute la adresa lui Sharon Stone si Whitney Houston, insa aceasta abia acu a iesit la iveala.

In aceasta scrisoare, Madonna spune ca Whitney Houston are cariera muzicala pe care si-ar fi dorit-o ea, iar Sharon are o cariera in film pe care ea nu va putea sa o aiba niciodata. Totodata, ea a scris ca nu si-ar dori deloc sa fie ca aceste femei: „Nu pentru ca vreau sa fiu ca aceste femei, pentru ca as prefera sa mor, dar sunt atat de mediocre si sunt folosite intotdeauna ca etalon al virtutii si un fel de instrument pentru a ma umili pe mine.”

Replica lui Sharon Stone nu a lipsit sa apara, insa reactia ei a uimit pe toata lumea. Aceasta i-a transmis un mesaj pe Facebook:

„Draga Madonna,

In primul rand, cred ca este absurd ca cineva sa publice scrisorile tale personale. Prin urmare, scriu public. Sa stii ca sunt prietena ta. Mi-am dorit sa fiu un rock star in unele momente private…m-am simtit mediocru asa cum ai descris tu. Noi stim, precum cei care au supravietuit atat de mult, ca a ne recunoaste mediocritatea este singura modalitate prin care sa ne recunoastem puterea; sa devenim ceea ce amandoua am devenit. Te iubesc si te ador; nu voi fi intoarsa impotriva ta de orice invadare a calatoriei personale.”

Citeste si:
Cum arata cei trei copii ai lui Sharon Stone

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people