Serialul Beverly Hills, 90210 revine pe micile ecrane și avem primele imagini

Da, ai citit bine! Serialul Beverly Hills, 90210 revine în curând pe micile ecrane și îi are în distribuție pe actorii din seria care a debutat în 1990.

Serialul Beverly Hills, 90210 revine pe micile ecrane și avem primele imagini

Deși producția serialului nu a început încă, actorii care au devenit celebri după debutul în 1990 al seriei s-au reunit pentru a citi scenariul și există deja primele imagini.

Așa cum poți vedea în video-ul de mai jos, imaginile îi arată pe Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green și Tori Spelling reuniți pentru a citi scenariul noilor episoade.

Producția serialului va începe în foarte scurt timp, iar primul episod va ajunge pe micile ecrane pe 7 august. Serialul va avea doar șase episoade și este descris ca fiind „o dramă nouă – cu o doză sănătoasă de ireverență – care este inspirată din viețile de zi cu zi ale actorilor și de relațiile pe care le au unii cu ceilalți. Fiecare a mers pe drumul lui după ce serialul s-a terminat acum 19 ani. Shannen, Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian și Tori s-au reunit atunci când unul dintre ei a sugerat că este timpul pentru un reboot. Ce se va întâmpla atunci când primele iubiri, vechile povești de dragoste, prietenii și dușmanii se reunesc?”

Serialul original Beverly Hills, 90210 a avut 10 sezoane care au fost difuzate în perioada 1990-2000. Din distribuție a mai făcut parte și actorul Luke Perry, care a decedat însă pe 4 martie 2019.

Citește și:
Sophie, fiica lui Luke Perry, anunță că o școală din Malawi va purta numele tatălui ei

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people