Sophie, fiica lui Luke Perry, anunță că o școală din Malawi va purta numele tatălui ei

Sophie Perry se străduiește să păstreze vie amintirea tatălui ei, Luke Perry, care a decedat la începutul lunii martie, anul acesta.

Sophie, fiica lui Luke Perry, anunță că o școală din Malawi va purta numele tatălui ei

La mai puțin de două luni după moartea tatălui ei, Sophie, în vârstă de 18 ani, a anunțat că a reușit să strângă fonduri suficiente pentru a deschide o școală în Malawi, pe care o va numi „Luke Perry”. „Mulțumesc tuturor celor care au donat pentru a ne ajuta cu proiectele”, a scris Sophie, referindu-se la campania GoFundMe pe care a inițiat-o ca oamenii să se poată implica în construirea școlii. „Prima noastră școală a fost terminată și nu vă pot spune cât de mândră și entuziasmată sunt să o văd miercuri deschisă. Îi mulțumesc partenerului meu incredibil Ruben pentru tot. Mai ales pentru că s-a luptat să numească școala după tatăl meu”, a adăugat Sophie în descrierea fotografiei, în care apare alături de prietenii și partenerii ei.

Sophie lucra la mai multe inițiative educaționale în Malawi când tatăl ei a suferit un atac cerebral în luna februarie. Aceasta s-a întors acasă, în L.A., și a rămas alături de Luke până când acesta a decedat, pe patru martie. După pierderea lui, Sophie i-a adus numeroase omagii, celebrându-i viața și împărțind o mulțime de amintiri din timpul petrecut împreună, cu cei care îi urmăresc activitatea pe Instagram.

Citește și:
Prințul Harry sprijină o organizație care ajută copiii transgender să combată problemele de sănătate mentală

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people