Serena Williams topless sau impactul unui gest superb

Nu țineam neapărat să o văd pe Serena Williams topless, așa cum nu îmi doresc în mod deosebit să văd pe într-o astfel de postură pe oricine altcineva, dar m-a emoționat teribil faptul că tenismena a ales să cânte fără haine pe ea.

Serena Williams topless sau impactul unui gest superb

Ieri dimineața, verificându-mi contul de Instagram, am avut surpriza să o văd pe Serena Williams topless. Am vizionat clipul postat de ea, am citit ce am avut de zis, și am mulțumit încă o dată, în gând, că există femei ca Serena.

Serena Williams topless – despre ce este vorba?

Un videoclip care o înfățișează pe Serena Williams topless, cântând single-ul I Touch Myself' al trupei Divinyls, a explodat ieri pe internet. Melodia a avut un mare succes la lansare, în 1991, ajungând pe locul 1 în topurile din Australia, pe numărul 4 în Statele Unite și pe locul 10 în Marea Britanie. Piesa originală vorbea despre erotismul feminin, despre plăcere și independență în obținerea ei, însă varianta cântată cu multă emoție de o Serena Williams topless vorbește despre cu totul altceva.

View this post on Instagram

This Breast Cancer Awareness Month Ive recorded a version of The Divinyls global hit I Touch Myself' to remind women to self-check regularly. _ Yes, this put me out of my comfort zone, but I wanted to do it because its an issue that affects all women of all colors, all around the world. Early detection is key – it saves so many lives. I just hope this helps to remind women of that. _ The music video is part of the I Touch Myself Project which was created in honor of celebrated diva, Chrissy Amphlett, who passed away from breast cancer, and who gave us her hit song to remind women to put their health first. The project is proudly supported by @BerleiAus for Breast Cancer Network Australia. _ Visit the link in my bio to find out more. #ITouchMyselfProject #BerleiAus #BCNA #DoItForYourself

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

În această lună de conștientizare a cancerului de sân am înregistrat o variantă a piesei ‘I Touch Myself de la The Divinyls, ca să le amintesc femeilor să se auto-examineze regulat.

Da, acest lucru m-a îndepărtat de zona mea de confort, dar am vrut să îl fac pentru că este o problemă care afectează toate femeile, indiferent de culoarea pielii lor, în toată lumea. Depistarea precoce este esențială – și salvează vieți. Sper că acest lucru va ajuta și le va aminti femeilor de asta.

Videoclipul este parte din proiectul I Touch Myself, creat în onoarea divei Chrissy Amphlett, care a murit de cancer de sân, și care ne-a dăruit acest hit ca să le amintească femeilor să își pună sănătatea pe primul loc.', este caption-ul cu care și-a însoțit Serena postarea de pe Instagram.

Chrissy Amphlett, cântăreața din Divinyls, a murit în 2013, la vârsta de 53 de ani. În cazul ei, faptul că suferea de scleroză multiplă a împiedicat-o să facă radioterapie și chimioterapie, două tratamente standard pentru cancer.

Pentru o femeie care a suferit de cancer de sân și care a trecut prin toate etapele tratamentului, ca mine, să o văd pe Serena Williams topless, cântând în timp ce se îmbrățișează, a avut impactul unui uragan. Mi s-a părut o modalitate splendidă de a transmite un mesaj de mare impact – cancerul de sân este cel care afectează cele mai multe femei din lume. În fiecare an, peste 77 de mii de femei mor în Europa în urma acestei afecțiuni. Cum ne-am obișnuit deja, în România numărul deceselor este mai mare decât în alte țări, pentru că nu există un program național de screening și pentru că nu se face suficientă educație pe acest subiect. Așa că ascult-o pe Serena, auto-examinează-te regulat și mergi tot regulat să îți faci o ecografie sau o mamografie. Ia-o ca pe o declarație de iubire pentru tine însăți.

Citește și:
Undeva unde nu am cancer

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people