Serena Williams o sfătuiește pe Meghan Markle „să nu mai fie atât de amabilă”

Meghan Markle și Prințul Harry își așteaptă primul copil împreună, iar Serena Williams are un sfat pentru buna ei prietenă.

Serena Williams o sfătuiește pe Meghan Markle „să nu mai fie atât de amabilă”

Serena Williams și-a lansat propria colecție de îmbrăcăminte în Miami, unde a dezvăluit că Meghan Markle a rămas exact la fel, deși acum face parte din familia regală. „O întreb: ce faci? Iar ea îmi răspunde: Nu, ce faci tu? Iar eu îi spun: Ești atât de drăguță, dar chiar vreau să știu ce faci tu”, le-a spus Serena celor de la People. „Îi spun Meghan, încetează să fii atât de amabilă..tu ești cea însărcinată, nu se presupune că ar trebui să ai hormoni, de ce ești atât de drăguță? Dar ea așa a fost dintotdeauna„, a continuat Serena.

Serena Williams a născut-o pe fiica sa în luna septembrie 2017. Meghan Markle a vorbit despre Serena într-un interviu din 2017 în care a spus că știa dintotdeauna că prietena ei va fi o mamă extraodinară. Prietenia dintre cele două a continuat chiar și după ce Meghan a devenit membră a familiei regale britanice. Serena a fost prezentă la nunta regală din luna mai a acestui an alături de soțul său, Alexis Ohanian, în timp ce Meghan și-a susținut prietena la meciul de tenis de la Wimbledon, alături de Kate Middleton.

Meghan Markle și Serena Williams s-au întâlnit la Super Bowl-ul din 2010. Un an mai târziu, Meghan a obținut rolul lui Rachel Zane în serialul american „Suits”, în care a jucat timp de șapte sezoane.

Citește și:
Au fost dezvăluite numele de cod folosite de Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people