Au fost dezvăluite numele de cod folosite de Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry folosesc nume de cod în anumite situații, iar acestea sunt atât de neobișnuite.

Au fost dezvăluite numele de cod folosite de Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle sunt cunoscuți acum drept Ducele și Ducesa de Sussex, însă pentru persoanele care se ocupă de securitatea lor, cei doi au alte nume.

O sursă a dezvăluit pentru Daily Mail că Meghan Markle și Prințul Harry au nume de cod speciale cunoscute de gărzile lor de corp. Astfel, cei doi sunt cunoscuți drept David Stevens și Davina Scott. Dacă ți se par neobișnuite aceste nume, află că au un lucru în comun cu titlurile Ducelui și Ducesei de Sussex. Inițialele numelor sunt aceleași cu inițialele titlurilor regale, „DS”.

Nu te gândi că acest lucru este valabil doar în cazul celor doi. Această regulă se aplică și pentru Prințul William și Kate Middleton. Cei doi se pare că foloseau numele Danny Collins și Daphne Clark, adică „DC”.

Este destul de ușor de înțeles de ce există aceste nume de cod, însă sursa citată de Daily Mail explică: „Dacă cineva ajunge în posesia unui telefon care aparține vreunui membru al familiei regale sau a unui angajat pentru securitate, acea persoană nu va găsi numele lui Harry sau pe cel al lui Meghan. Este prea periculos în mâinile persoanelor nepotrivite. Ei primesc nume de cod, însă sunt schimbate regular pentru motive evidente.”

Sursa citată a menționat și un incident care a avut loc recent. „Unui angajat i-a fost spus de către ajutorul lui Harry că acesta trebuie să vorbească cu el. Asistentul a ridicat telefonul, însă pe ecran a apărut un nume ciudat. ‘De ce aș vrea să vorbesc cu el?'”Imaginează-ți supriza pe care a avut-o când l-a auzit pe Prințul Harry.

Aceste informații nu au fost însă confirmate de reprezentanții casei regale și aceste nume au fost schimbate deja, cu siguranță.

Citește și:
Când a aflat Familia regală britanică de faptul că Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people