Semnificatia numelor copiilor lui George si Amal Clooney

Marti dimineata, George si Amal Clooney au intampinat venirea pe lume a Ellei si a lui Alexander Clooney.

Semnificatia numelor copiilor lui George si Amal Clooney

George si Amal Clooney au devenit pentru prima data parinti, in dimineata zilei de marti, 6 iunie. Cei doi erau foarte nerabdatori sa intampine venirea pe lume a gemenilor lor, o fata si un baiat.

Cu ceva timp inainte, au existat cateva discutii, mai in gluma, mai in serios, cu privire la ce nume ar urma sa poarte gemenii. Acum, se pare ca proaspetii parinti s-au hotarat sa le dea copiilor lor doua nume clasice, dar nu mai putin populare la momentul actual: Ella si Alexander.

Semnificatia numelor copiilor lui George si Amal Clooney nu poate fi totusi trecuta cu vederea. Ella este al 17-lea cel mai popular nume in Statele Unite in anul 2016, pe cand Alexander este pe locul 11 in clasamentul celor mai populare nume pentru baieti, tot in anul 2016.

Totusi, acum ca una dintre cele mai celebre perechi de gemeni la momentul actual poarta aceste nume, popularitatea lor cu siguranta va creste si mai mult!

Ella este un nume de origine englezeasca, o versiune scurtata a lui Eleanor sau Ellen – acest nume face trimitere catre o femeie frumoasa si gratioasa. Alexander, pe de alta parte, este un nume de origine greceasca, care inseamna „aparatorul oamenilor”.

George si Amal Clooney au mers pe varianta clasica (putin plictisitoare, spun unele voci) atunci cand au ales aceste nume pentru copiii lor, neoptand pentru ceva prea nebunesc, insa acest lucru li se potriveste, ca si cuplu, dar si ca individualitati separate.

Citeste si:
Amal si George Clooney au devenit parinti!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people