Selena Gomez a creat un costum de baie special pentru a-i masca cicatricea lăsată de transplantul de rinichi

Selena Gomez a creat un costum de baie special pentru a-i masca cicatricea lăsată de transplantul de rinichi, spunând ca o face să se simtă confortabil.

Selena Gomez a creat un costum de baie special pentru a-i masca cicatricea lăsată de transplantul de rinichi

Theresa Marie Mingus, prietena Selenei Gomez, a lansat brandul Krahs Swim, aceasta anunțând miercuri că a colaborat cu artista pentru o colecție specială în ediție limitată.

Printre piesele din colecția capsulă se numără și un costum de baie roșu, cu talie înaltă, pe care Selena l-a creat special pentru a-i acoperi cicatricea lăsată de transplantul de rinichi pe care l-a suferit din cauza lupusului în 2017. Ea a vorbit despre designul costumului de baie într-un interviu cu Mingus, special pentru brandul acesteia.

„M-am simțit foarte bine când am făcut acest design. A fost distractiv. Una dintre creații a fost un slip cu talie înaltă cu curea. Am suferit un transplant de rinichi și îmi plac costumele de baie care acoperă acea zonă și mă fac să mă simt confortabil.”

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Working with Selena was a dream come true! Her dedication has always inspired me and working with her to design her suit was no exception.

A post shared by KRAHS (@krahs) on

Selena Gomez a vorbit cu Theresa Marie Mingus și despre ajutorul pe care aceasta i l-a oferit în perioada dificilă prin care a trecut. „După ce am lucrat cu tine, întreaga experiență m-a ajutat să înțeleg să nu iau viața prea în serios. Am crescut într-o situație dificilă, așa că am simțit că am avut o conexiune pentru că amândouă venim din locuri reale care, nu știu, nu cred că aș fi trecut prin cele mai dificile momente din viața mea dacă nu erai tu. „

Theresa Marie Mingus a vorbit despre colecția sa de costume de baie în interviul cu Selena Gomez, aceasta explicând că se adresează tuturor femeilor. „Nu sunt create pentru o anumită categorie, ci pentru fiecare femeie care vrea să se simtă sexy. Orice femeie vrea să se simtă încrezătoare și frumoasă. Îmi doresc cu siguranță să am o varietate de piese pentru ca toată lumea să le poată purta.”

Citește și:
Selena Gomez, declarații emoționante despre terapie, dragoste și nevoia de a fi singură

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people