Sean Penn, apariție inedită pe covorul roșu alături de iubita lui, Leila George

Sean Penn și iubita lui, Leila George, au atras atenția tuturor în cadrul unui eveniment la care au participat nume importante de la Hollywood.

Sean Penn, apariție inedită pe covorul roșu alături de iubita lui, Leila George

Actorul Sean Penn a fost gazda unui eveniment în cinstea organizației CORE, care a fost fondată în urmă cu 10 ani. Gala a avut loc la Wiltern Theatre în Los Angeles și a avut ca atragerea atenției asupra zonelor afectate de dezastrele naturale.

Însă, ceea ce a atras privirile tuturor a fost faptul că alături de el a fost și iubita lui, Leila George, în vârstă de 27 de ani. La eveniment au fost prezenți și cei doi copii ai actorului, Dylan și Hopper, pe care îi are dintr-o căsătorie anterioară cu Robin Wright, dar și celebrități, cum ar fi Julia Roberts și soțul ei, Daniel Moder, Leonardo DiCaprio, Naomi Campbell, Conan O’Brien, Patricia Arquette, Connie Britton și G-Eazy.


Relația dintre Sean și Leila a început în anul 2016. Leila a postat la acea vreme pe Instagram o imagine cu Sean dintr-un studio în timp ce înregistrau o carte audio. Ea este fiica actorului Vincent D’Onofrio și este și ea actriță, făcându-și debutul în filmul Mother, May I Sleep with Danger?

Sean Penn, în vârstă de 59 de ani, a mai avut o relație și cu actrița Charlize Theron. În 2016, ea a vorbit deschis în cadrul unui interviu despre despărțire. „Există o nevoie de a exagera lucrurile. Atunci când te desparți de cineva, acolo sunt niște povești sau drame incredibile. Am fost împreună și nu a mai funcționat. Amândoi am decis să ne despărțim”, a declarat Charlize Theron.

Citește și:
Brad Pitt face declarații amuzante despre viața lui amoroasă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people