Scrisorile de dragoste ale lui Barack Obama catre o fosta iubita te vor emotiona

Scrisori de dragoste pe care Barack Obama i le-a trimis fostei sale iubite din facultate, Alexandra McNear, au fost facute publice.

Scrisorile de dragoste ale lui Barack Obama catre o fosta iubita te vor emotiona

Corespondenta amoroasa dintre Barack Obama si Alexandra McNear a fost facuta publica de catre Universitatea Emory. Este vorba de 30 de pagini de mesaje – noua scrisori in total. Desi Universitatea detinea aceste scrisori inca din 2014, abia acum au fost facute publice cu scopul studierii.

Corespondenta dateaza din perioada 1982-1984 si contine pasaje in care Obama pune sub semnul indoielii scopul sau in viata, vorbeste despre probleme financiare, dar si despre incompatibilitatea cu fosta iubita.

Iti redam si cateva pasaje din aceste scrisori.

Draga Alex,

Telefonul tau mi-a dat energie. Cumva, cifrele, intalnirile si facturile s-au adunat de la ultima ta scrisoare, auzindu-ti vocea a fost ca descoperirea unui pasaj dintr-o carte pe care am citit-o cu mult timp in urma – m-a marcat.'

Obama a intalnit-o pe McNear la California Occidental College, iar scrisorile dateaza dupa ce acesta s-a transferat in 1981 la Universitatea Columbia din New York.

Ma gandesc des la tine, desi sunt confuz in ceea ce priveste sentimentele mele', mai scrie Obama. Se pare ca ne vom dori intotdeauna ceea ce nu putem avea, asta este ceea ce ne uneste, asta este ceea ce ne tine la distanta'.

Citeste si:
De ce Mila Kunis si Ashton Kutcher nu posteaza imagini cu copiii lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people