Sărutul dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher, surprins pe Kiss Cam, este singurul care ne poate face să ne uităm la un meci de hochei

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au văzut pe ecranele mari, în timpul unui meci de hochei pe gheață, și au trebuit să se sărute – momentul a fost adorabil!

Sărutul dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher, surprins pe Kiss Cam, este singurul care ne poate face să ne uităm la un meci de hochei

Mila Kunis și Ashton Kutcher se aflau împreună la un meci de hochei pe gheață atunci când au fost surprisi de camerele de luat vederi care transmit imagini pe ecranele mari de deasupra sălii.

Deși cei doi actori preferă să își țină relația și, implicit, și gesturile de afecțiune, departe de ochii publicului și ai fotografilor, acum Mila și Ashton nu au avut de ales și au trebuit să se sărute, iar momentul a fost unul adorabil.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au jucat împreună în serialul „That 70s Show', iar Mila a avut chiar primul sărut într-una dintre scene, care s-a întâmplat cu cel care avea să îi devină soț. Pe atunci, avea 14 ani, iar Ashton 19 și amândoi au recunoscut că a fost „destul de ciudat'.

Citeste si:
De ce Mila Kunis si Ashton Kutcher nu posteaza imagini cu copiii lor

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people