Sandra Bullock recunoaște că a fost îndrăgostită de acest actor alături de care a jucat la începutul carierei

Sandra Bullock vorbește în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show despre actorul din „Speed" alături de care și-ar fi dorit o relație.

Sandra Bullock recunoaște că a fost îndrăgostită de acest actor alături de care a jucat la începutul carierei

Au trecut aproape 25 de ani de când Sandra Bullock și Keanu Reeves au jucat împreună în filmul „Speed”, însă actrița își amintește foarte clar acea perioadă, când era îndrăgostită de el.

Sandra Bullock a vorbit despre pasiunea pe care a făcut-o pentru Keanu Reeves în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, de joia aceasta. „Mi-a fost foarte greu să rămân serioasă. Rochia continua să mi se ridice, așa că i-am spus „Orice ai face, asigură-te că nu mi se ridică rochia.” Iar toată scena, a fost atent numai la acest lucru… a fost foarte drăguț”, își amintește Sandra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sandra Bullock and Keanu could have been a thing.

O postare distribuită de Ellen (@theellenshow) pe

Cu toate acestea, actrița spune că nu au avut o relație în afara platourilor de filmare. „Nu am mers nici măcar la o întâlnire. Cred că era ceva în legătură cu mine care nu i-a plăcut”, a adăugat aceasta. Sandra Bullock a continuat prin a spune că filmul a ajutat-o mult în debutul carierei sale, câștigând chiar și câteva premii din cadrul MTV Movie Awards pentru rolul său ca Annie.

Citește și:
Natalie Portman dezvăluie cine sărută mai bine dintre Ashton Kutcher și Mila Kunis

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people