Ryan Gosling, noul Willy Wonka?

Potrivit celui mai recent zvon de la Hollywood, Ryan Gosling ar putea juca rolul lui Willy Wonka.

Ryan Gosling, noul Willy Wonka?

De asemenea, Ryan Gosling este aparent interesat sa primeasca acest rol. The Hashtag Show au sustinut faptul ca acesta va juca rolul fabulosului proprietar al fabricii de ciocolata, care a fost interpretat anterior de Gene Wilder si Johnny Depp.

Se zvoneste si faptul ca Warner Bros cauta un actor de sex masculin cu varsta cuprinsa intre 29 si 35 de ani, iar Gosling este inca interesat de acest rol, cu toate ca el are 36 de ani. Acestia au ajuns la o intelegere cu autorul filmului Charlie si Fabrica de Ciocolata, Roald Dahl, pentru noua pelicula, care se va concentra insa, pe aventurile anterioare ale lui Willy Wonka.

Speram ca noul film sa poate duce la continuari si sa introduca si alte personaje clasice Wonkaverse, precum Charlie si bunicul sau.

Citeste si:
Ryan Gosling are o explicatie pentru reactia sa de la Premiile Oscar

Filmul Charlie si Fabrica de ciocolata din 2005 a inregistrat incasari de mai bine de 475 de milioane de dolari la box office-ul mondial. Cel mai nou film va fi produs de Simon Rich, care a realizat, de asemenea si „Inside out” si „The Secret Life of Pets”.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Arhiv Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people