Disputa dintre Prințul Harry și Prințul William va fi făcută publică

O nouă carte ce se alfă acum în pregătire va dezvălui multe lucruri neștiute până acum despre relația dintre Prințul Harry și Prințul William.

Disputa dintre Prințul Harry și Prințul William va fi făcută publică

Familia regală britanică a fost subiectul multor știri în ulimii ani și se pare că aceasta va crea în continuare controverse. Istoricul regal Robert Lacey lucrează în prezent la o carte care are ca subiect chiar relația dintre Prințul Harry și Prințul William și este intitulată William și Harry – prietenia și disputele. Acesta a declarat că în procesul de documentare a fost de multe ori uimit și câteodată chiar emoționat până la lacrimi.

„S-a scris foarte mult despre asta, dar s-a înțeles puțin. Fiii prințesei Diana s-au aflat sub observare atentă încă de când s-au născut. Crescuți ca niște frați foarte uniți, ultimele 18 luni s-au dovedit o mare încercare pentru legătura puternică dintre ei.” Așa sună sinopsisul scrise de Lacey, care este printre altele și consultant al serialului Netflix The Crown.

Sinopsisul continuă așa: „Cu o cunoaștere a vieții de la curte și acces la surse impecabile, Robert Lacey investighează realitatea nespusă a legăturii dintre cei doi frați, explicând ce s-a întâmplat atunci când doi fii sunt crescuți pentru viitoruri foarte diferite și arată cum distrugerea acestei legături a început odată cu destrămarea mariajului părinților săi.”

Cartea va prezenta contextul istoric și va analiza felul în care căsniciile celor doi frați, dar și decizia Prințului Harry de a renunța la îndatoririle regale au contribuit la răcirea relației dintre cei doi. Meghan Markle și Prințul Harry și-au început în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe data de 31 martie. Decizia lor a surprins o lume întreagă. Anunțul lor a luat-o prin surprindere chiar și pe Regina Elisabeta a II-a, care s-a văzut nevoită să emită o declarație la scurt timp după ce Meghan și Harry au publicat această informație pe Instagram.

Citește și:
Cele mai stylish femei din istorie, care au schimbat moda și felul în care ne raportăm la haine

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people