România a ratat calificarea în finala Eurovision. Prima reacție a lui Roxen

România a ratat ieri seara calificarea în finala Eurovision 2021. Deși Roxen, reprezentanta țării noastre, nu a făcut încă o declarație oficială în acest sens, ea a avut o reacție pe Instagram.

România a ratat calificarea în finala Eurovision. Prima reacție a lui Roxen

România a ratat calificarea în finala Eurovision 2021, la Amsterdam, după ce reprezentanta țării noastre, Roxen, nu a impresionat cu interpretarea piesei Amnesia în prima semifinală, care a avut loc marți, 18 mai, în Rotterdam, Olanda.

În prima semifinală au concurat pentru un loc în finala Eurovision un total de 15 țări, anume Australia, Azerbaidjan, Belgia, Croația, Cipru, Irlanda, Israel, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Norvegia, Rusia, Slovenia, Suedia și Ucraina. În cele din urmă, cele 10 locuri din marea finală au mers către Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaidjan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia și Ucraina.

Roxen, reprezentanta României, în vârstă de 20 de ani, a declarat că s-a pregătit intens pentru momentul ei pe scena uneia dintre cele mai mari competiții muzicale din lume. De data aceasta, spectacolul din semifinală a fost, însă, organizat cu doar 3.500 de spectatori, pentru a respecta normele de distanțare socială.

După ce România a ratat calificarea în finala Eurovision, este de așteptat ca Roxen să facă o declarație oficială în acest sens. Artista a postat deja, pe propriul cont de Instagram, o primă reacție despre semifinală. În fapt, reacția este un repost de la un mesaj pe care l-a primit: „Dragă, nu îmi pot imagina cum te simți acum dar trebuie să-ți mulțumesc. Îți mulțumesc pentru că ești tu însăți și că nu ești fake, ca toți ceilalți. Îți mulțumesc pentru că ești vulnerabilă și îți arăți emoțiile. Performance-ul tău a fost cel mai bun, faptul că ai continuat și ai făcut-o din ce în ce mai bine mi-a topit inima. Ești atât de puternică și talentată! Meriți ce e mai bun în lume. Astă seară nu ai câștigat un concurs stupid, dar ne-ai câștigat inimile. Ne-ai arătat că ești umană. Te iubesc din toată inima. Te rog să nu suferi din cauza asta. EȘTI CEA MAI BUNĂ. Astă seară ai câștigat un loc special în inima mea. Îți transmit multă dragoste și îmbrățișări. Te iubesc.”

Răspunsul lui Roxen la mesajul de după ce a ratat calificarea în finala Eurovision a fost emoționat, cum era firesc. „Am primit numeroase mesaje frumoase, copleșitoare… Simt că am câștigat deja. Vă mulțumesc din suflet, oameni frumoși!”

Cea de-a doua semifinală va avea loc pe 20 mai, iar finala Eurovision 2021 are loc pe 22 mai.

Știrea va fi completată pe măsură ce apar noi amănunte.

Citește și:
Naomi Campbell a devenit pentru prima dată mamă la 50 de ani

Foto: Instagram

Recomandari
Mai multe din people