Rocco Ritchie, fiul Madonnei, a împlinit 20 de ani! Cum arată acum fiul celebrei artiste

Rocco, fiul Madonnei si al lui Guy Ritchie, a împlinit 20 de ani. Părinții săi au publicat mai multe fotografii speciale cu această ocazie.

Rocco Ritchie, fiul Madonnei, a împlinit 20 de ani! Cum arată acum fiul celebrei artiste

Rocco, fiul Madonnei și al lui Guy Ritchie a împlinit 20 de ani. Atât Madonna, cât și celebrul regizor Guy Ritchie au marcat acest moment special publicând pe rețelele de socializare imagini inedite cu Rocco Ritchie. 

„La mulți ani, Rocco. Când au trecut 20 de ani atât de repede? Te iubesc mai mult decât îți poți da seama”, a scris Madonna pe Instagram, alături de o serie de fotografii inedite cu Rocco. Fanii au remarcat imediat asemănarea izbitoare dintre Rocco și mama sa.


„Mi-ai oferit mai mult decât aș fi putut eu să îți dăruiesc. La mulți ani pentru cea de-a 20-a aniversare”, a scris regizorul Guy Ritchie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

To my first born, youve given me more than I can ever give you. Happy 20th birthday Rocco.

O postare distribuită de Guy Ritchie (@guyritchie) pe

Rocco Ritchie are o pasiune pentru modă, drept dovadă stau ținutele sale vintage cu care a fost surprins de-a lungul timpului. Nu ar trebui să ne mire faptul că e pasionat de modă, având în vedere că este student la o facultate de artă. El a început să studieze la Central Saint Martins în 2019, potrivit Daily Mail.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Estevan Ramos (@estysmundo) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paul Rizzo (@comme_des_pr) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ednei Nascimento (@ednein) pe

Madonna și Guy Ritchie au fost căsătoriți între 2000 și 2008. Guy Ritchie și-a refăcut viața alături de modelul Jacqui Ainsley. Cei doi au împreună trei copii: Rafael, Rivka și Levi.

Madonna și fiul său, Rocco, au avut câteva dispute în trecut. La începutul anului 2016, în timpul procesului de custodie, el a fost în centrul tensiunilor dintre Madonna și Guy Ritchie, refuzând la vremea respectivă să locuiască alături de mama sa, la New York. Tot în 2016, Rocco Ritchie a fost arestat pentru posesie de droguri.

Citește și:
Bella Hadid și-a arătat revolta față de polițiștii din New York care nu poartă mască de protecție

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people