Robbie Williams, dezvăluiri despre problemele sale de sănătate mentală

Robbie Williams a vorbit despre situațiile dificile prin care a trecut în ultimii ani, dezvăluind și faptul că suferă de o boală mentală.

Robbie Williams, dezvăluiri despre problemele sale de sănătate mentală

Într-un interviu pentru The Sun, Robbie Williams a vorbit despre provocările prin care a trecut în ultimii ani, spunând că viața sa este un rollercoaster la fel ca cea a regretatului George Michael, care a murit în 2016, chiar de Crăciun.

Robbie Williams a declarat că a fost aproape de moarte de multe ori. „Am o boală care vrea să ma ucidă și este în capul meu, așa că trebuie să mă protejez”, a declarat artistul. Totodată, el a spus în cadrul aceluiași interviu că de multe ori se luptă cu această boală, însă în alte momente este ceea ce are nevoie pentru a urca pe scenă.

Comparându-și viața cu cea a lui George Michael, Robbie Williams a declarat că a simțit o legătură cu acesta, amândoi având un stil de viață similar. Atât George Michael, cât și Robbie Williams și-au părăsit formațiile și au ales o carieră solo. Robbie a adăugat că moartea lui George l-a afectat mult și l-a făcut să se gândească mai bine la felul în care își trăiește viața.

A pășit către celebritate încă din adolescență, pe când avea numai 16 ani, datorită trupei Take That.
Tot atunci, artistul a început să frecventeze cluburile, acolo unde a descoperit drogurile și alcoolul. Ușor-ușor, a devenit dependent, atât de droguri, cât și de alcool.

În septembrie 2017, problemele de sănătate ale lui Robbie s-au agravat. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze ultimele două spectacole din turneul lui în Europa. Medicii au descoperit sânge în creierul lui, așa că au decis că trebuie să îl interneze timp de 7 zile, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. În trecut, el a mai suferit de anxietate, depresie, dar și de probleme cu greutatea.

Robbie Williams a vorbit în repetate rânduri despre problemele sale, iar stilul de viață nebun, care probabil în adolescență părea amuzant, este o adevărată amenințare pentru viața artistului acum, când acesta are 44 de ani.

Încerci să combini drogurile astfel încât să nu îți facă rău, ai impresia că ai situația sub control, dar de fapt nu este așa. Nu ai cum să ai control asupra drogurilor', a spus acesta în urmă cu câțiva ani.

În prezent, Robbie Williams se află în Australia, în turneul The Heavy Entertainment Show. A aterizat de curând la Sydney, pentru concertele de pe 28 februarie și 1 martie.

Citește și:
Meghan Markle este autoarea unui jurnal „picant' online de la Hollywood

Text: Amy Abaluta
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people