Rihanna vorbește despre dorința ei de a deveni mamă

Rihanna este foarte mulțumită de ce se întâmplă în acest moment în viața ei și vrea ca toată lumea să știe acest lucru.

Rihanna vorbește despre dorința ei de a deveni mamă

În timpul evenimentului Diamond Ball care s-a desfășurat săptămâna trecută în New York City, Rihanna a făcut câteva dezvăluiri despre cum este viața ei în acest moment: își dorește să devină mamă și este foarte mulțumită de lucrurile care se i întâmplă acum.

Rihanna a acordat un interviu publicației Essence în care a vorbit despre femeile de culoare și dorința ei de a deveni mamă. „Sunt o femeie de culoare. Provin dintr-o femeie de culoare, care provine dintr-o femeie de culoare și o să nasc cu o femeie de culoare. Nu este nimic complicat. Pur și simplu așa sunt. Așa sunt în spirit și în ADN.”

Artista a mai dezvăluit că modelul ei în viață este chiar mama ei. „Mama mea este un exemplu incredibil de cum trebuie să lupți cu obstacolele care îți apar în viață. Sunt convinsă că mama ei a învățat-o acest lucru și așa voi fi și eu. Suntem impecabile, suntem speciale și lumea trebuie să știe asta și să accepte”.

Nu este prima dată când Rihanna a vorbit despre dorința ei de a deveni mamă. Într-un interviu recent acordat actriței Sarah Paulson, Rihanna a spus că își dorește „mai mult ca orice pe lume” ca să devină mamă. Și nu, în caz că te întrebai, Rihanna nu este însărcinată!

Într-un alt interviu acordat revistei People, Rihanna a precizat că se simte foarte bine cu modul în care lucrurile se întâmplă acum în viața ei. „Sunt foarte, foarte fericită acum. Lucrul care mă face cel mai fericită este să văd nivelul de susținere pe care îl am din partea tuturor. Mă simt în al nouălea cer când văd oameni care cred în cauza mea și în ce spun și ce fac”.

Citește și:
Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez va avea câțiva invitați neobișnuiți

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people